Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Post user registration mail not sent #1472

Open
Adipsys opened this issue Jul 17, 2018 · 0 comments

Comments

@Adipsys
Copy link
Contributor

commented Jul 17, 2018

Hello,

For the first time I had an issue after validating a specific user.
Usually a mail is sent to him with his credentials.
But with this user mail which is xlastname@simplenet.fr the email isn't sent.

It seems his mail (domain) is not valid for swift mailer or something like this.
Is there any way to log what swiftmailer does and get some returns errors to understand what could cause that ?

I tried to debug with what I could (print_r + die) but not able to see what is causing the issue exactly.

Just for this specific user, I commented the if on line 1148 of inc/PMF/User.php to get the routine done without sending the email.
I'm under version 2.9.9, with other emails it works fine.

Thanks
Regards
Fabien

@thorsten thorsten self-assigned this Jul 18, 2018
@thorsten thorsten added the Bug label Jul 18, 2018
@thorsten thorsten added this to the 2.9.11 milestone Jul 18, 2018
@thorsten thorsten modified the milestones: 2.9.11, 2.9.12 Aug 25, 2018
@thorsten thorsten modified the milestones: 2.9.12, 2.9.13 Feb 10, 2019
@thorsten thorsten modified the milestones: 2.9.13, 2.9.14 Mar 3, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.