New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

0013748: Calendar keeps loading "Transferring Event..." window when adding or modifying an event on the calendar from Windows 10 #6800

Closed
Gloirin opened this Issue Jun 9, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@Gloirin

Gloirin commented Jun 9, 2018

Reported by ainiesta on 6 Feb 2018 18:08

Version: 2017.08.11 Community Edition

The issue I am facing is that whenever I am accessing from a Windows 10 (64 bit) machine (doesn't matter browser) and try to add or modify an event on the Calendar, the event window keeps loading forever. I checked the error.log from Apache2 and I don't see any error, but I see this on the access.log file:

192.168.43.54 - - [06/Feb/2018:11:52:32 -0600] "POST /tine20/index.php?transactionid=a1ba8a5399796364f68a81d845c4a73fce5d773e HTTP/1.1" 200 192681 "http://leopard.cats/tine20/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36 Edge/16.16299"
192.168.43.54 - - [06/Feb/2018:11:52:34 -0600] "POST /tine20/index.php?transactionid=c3cfb79bae27b5df5f994efc75f7ed14912a3537 HTTP/1.1" 200 508 "http://leopard.cats/tine20/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36 Edge/16.16299"

I hope you guys can figure out why after upgrading to 2017.08.11 version this issue is showing up. Thanks in advance,

Angel

@Gloirin

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Gloirin

Gloirin Jun 11, 2018

Comment posted by mspahn on 9 Feb 2018 15:42

Can you reproduce this one with our latest release?

Gloirin commented Jun 11, 2018

Comment posted by mspahn on 9 Feb 2018 15:42

Can you reproduce this one with our latest release?

@Gloirin

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Gloirin

Gloirin Jun 11, 2018

Comment posted by ainiesta on 9 Feb 2018 16:45

I upgraded to the latest version 2018.02.1 and "it fixed" the issue. Thanks.

Gloirin commented Jun 11, 2018

Comment posted by ainiesta on 9 Feb 2018 16:45

I upgraded to the latest version 2018.02.1 and "it fixed" the issue. Thanks.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment