Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Attachments are lost when forwarding mails #7131

Closed
j-a-n opened this issue Jan 8, 2020 · 2 comments
Closed

Attachments are lost when forwarding mails #7131

j-a-n opened this issue Jan 8, 2020 · 2 comments
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@j-a-n
Copy link
Contributor

@j-a-n j-a-n commented Jan 8, 2020

With 2019.12.3 attachments of forwarded mails are not send.
References #7119 , #7124

@j-a-n

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

@j-a-n j-a-n commented Jan 9, 2020

@pschuele Are you able to reproduce the issue in the current master?

@pschuele pschuele added this to the 2019.12.4 milestone Jan 15, 2020
@pschuele pschuele self-assigned this Jan 15, 2020
@pschuele pschuele added this to To do in Tine 2.0 Development via automation Jan 15, 2020
@pschuele

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@pschuele pschuele commented Jan 15, 2020

the problems with attachments in Felamimail should be fixed in the current master and in the upcoming release 2019.12.4. see #7124 for the related commits.

@pschuele pschuele closed this Jan 15, 2020
Tine 2.0 Development automation moved this from To do to Done Jan 15, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
2 participants
You can’t perform that action at this time.