Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Image linking bug in v5 #4838

Closed
sleewoo opened this Issue Feb 18, 2019 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@sleewoo
Copy link

sleewoo commented Feb 18, 2019

Do you want to request a feature or report a bug?
Reporting a bug

What is the current behavior?
Image replaced with undefined when editing link

If the current behavior is a bug, please provide the steps to reproduce and if possible a minimal demo of the problem via fiddle.tinymce.com or similar.

Link some image.
Now try to edit the image link.

https://www.tiny.cloud/docs/demo/full-featured/

Video

What is the expected behavior?

Link to be updated without wiping image

Which versions of TinyMCE, and which browser / OS are affected by this issue? Did this work in previous versions of TinyMCE?

Specific for v5 only.
Work well on v4.

@blackcathikari

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

blackcathikari commented Feb 19, 2019

Thank you for reporting this! I'll log this and we'll look into it.

@blackcathikari

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

blackcathikari commented Feb 21, 2019

This should be fixed in the next nightly and community releases. Please let us know if you find any further problems!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.