Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Referer in request header not send in image preview #5087

Open
meta-manish-sharma opened this issue May 25, 2017 · 2 comments

Comments

@meta-manish-sharma
Copy link

commented May 25, 2017

Hi,

I used TinyMCE for image upload. After uploading an image on amazon when I preview it.
The referer in the request header of my site is not sending with getting image request.

Please review the request headers

Accept:image/webp,image/,/*;q=0.8
Accept-Encoding:gzip, deflate, sdch, br
Accept-Language:en-GB,en-US;q=0.8,en;q=0.6
Connection:keep-alive
Host:meta-placement-new.s3.amazonaws.com
If-Modified-Since:Thu, 25 May 2017 06:30:04 GMT
If-None-Match:"2adc92f80d75421bdc9184fa6cf7b7f7"
User-Agent:Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/57.0.2987.133 Safari/537.36

@tylerkelly13

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jul 22, 2019

Hi @meta-manish-sharma,
I'm going to transfer this issue to the TinyMCE editor repository (tinymce\tinymce).

@tylerkelly13 tylerkelly13 transferred this issue from tinymce/tinymce-docs Jul 22, 2019

@wonderbugtiny

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jul 23, 2019

@meta-manish-sharma I would like to get more clarity on the issue you are experiencing. Does this issue still exist? And if it does, could you please provide us with the steps to replicate and/or a video demonstrating the behaviour. Also, please let us know the TinyMCE version and browser you are using. Thank you!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.