Permalink
Switch branches/tags
Nothing to show
Find file Copy path
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
81 lines (60 sloc) 1.82 KB
Input selector: FM/AM selected (IN1)
Loudness: -16.2500000000dB
volume -6.25dB ( 54 )
Bass: 4dB, Trebble: -2dB
Speaker Attenuator left front: 0.00dB
Speaker Attenuator left rear: 0.00dB
Speaker Attenuator right front: 0.00dB
Speaker Attenuator left rear: 0.00dB
Mute: Soft Mute with slow slope (I = Imin)
Zero Crossing Mute On
160mV ZC Window Threshold (WIN = 00)
Nonsymmetrical Bass Cut
so, TAPE DRIVE INSTALED ... just in case it will change something :D
powering up:
Input selector: FM/AM selected (IN1)
Loudness: -16.2500000000dB
volume -6.25dB ( 54 )
Bass: 4dB, Trebble: -2dB
Speaker Attenuator left front: 0.00dB
Speaker Attenuator left rear: 0.00dB
Speaker Attenuator right front: 0.00dB
Speaker Attenuator left rear: 0.00dB
Mute: Soft Mute with slow slope (I = Imin)
Zero Crossing Mute On
160mV ZC Window Threshold (WIN = 00)
Nonsymmetrical Bass Cut
MODE:
cd selected ...nothing here :/
FM: again, nothing here:
.... ok trying to fake pushing button for emulating inserting real tape:
TAPE selected, display show: tape: ..... nothing here again... going for mode button:
we are in CD and nothing here :(
fm, nothing here:/
is this still working? :
Loudness: -15.0000000000dB
volume -5.00dB ( 50 )
Loudness: -13.7500000000dB
volume -3.75dB ( 4C )
Loudness: -12.5000000000dB
volume -2.50dB ( 48 )
Loudness: -11.2500000000dB
volume -1.25dB ( 44 )
Loudness: -10.0000000000dB
volume 0.00dB ( 40 )
Loudness: -11.2500000000dB
volume -1.25dB ( 44 )
Loudness: -12.5000000000dB
volume -2.50dB ( 48 )
Loudness: -13.7500000000dB
volume -3.75dB ( 4C )
Loudness: -15.0000000000dB
volume -5.00dB ( 50 )
Loudness: -16.2500000000dB
volume -6.25dB ( 54 )
Loudness: -17.5000000000dB
volume -7.50dB ( 58 )
Loudness: -18.7500000000dB
volume -8.75dB ( 5C )
shure we are grabing i2c, no problem..... so input selecting is not supported....
--- exit ---