Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Browse files

Update task list

  • Loading branch information...
commit 9c955fe7d94ede947e78a4c00c40d27502947f11 1 parent 8d4b6c3
@tomfaulhaber authored
Showing with 6 additions and 6 deletions.
  1. +6 −6 autodoc.org
View
12 autodoc.org
@@ -4,11 +4,11 @@
*** DONE Standalone autodoc working again
*** DONE Command line option for param-file-driven autodoc building
*** DONE Webhook operational
-*** TODO Make sure we can standalone autodoc for 1.2 or 1.3 programs
+*** DONE Make sure we can standalone autodoc for 1.2 or 1.3 programs
We should probably use recursive invocation?
*** DONE Update autodoc to a 1.2 base
*** Leiningen support
-**** TODO develop strategy for working with Leinigen 1.2
+**** DONE develop strategy for working with Leinigen 1.2
No clojure dependency allowed in plugin
***** Option 1: Just port to 1.2 and drop 1.1 support
I don't thinks this works because standalone requires a clojure dependency
@@ -46,7 +46,7 @@ by italics, maybe
*** TODO Use "Dust Me selectors plugin" and clean up CSS based on results
*** TODO Think through ids vs. classes
** Improved 1.2 Support
-*** TODO Document protocols and figure out how to link their methods back to them
+*** DONE Document protocols and figure out how to link their methods back to them
incanter.distribution.Distribution might be a good one to use for testing
& clojure.data.finger-tree
** Improved 1.3 support
@@ -90,7 +90,7 @@ We need to add the appropriate ../.. stuff to the links on the master TOC
This appears to be a pathname thing / vs. \
*** DONE Clean up "only used with ant-wrapper" params in params.clj
*** TODO Make the param-dir option in autodoc.clj better integrated with the rest
-*** TODO Remove all refs to contrib
+*** DONE Remove all refs to contrib
*** TODO Figure out why Condition/-init doesn't seem to generate an index entry
Is this still a bug?
*** DONE Fix url detection so that it always works
@@ -98,12 +98,12 @@ Is this still a bug?
*** TODO Make &emdash; work in headers and titles
Enlive seems to not escape this correctly (probably it's just tag soup underneath)
*** DONE Fix "no project specified" at the top of the API index page!
-*** TODO Make the sub-namespace links on a namespace right hand TOC work
+*** DONE Make the sub-namespace links on a namespace right hand TOC work
*** DONE Get source links working right again
*** TODO Get non-master updates to trigger auto builds
*** TODO Fix left-TOC on ie (ul styling on first category)
*** DONE Fix modular contrib docs
*** TODO Add version number info to wrapped markdown files
*** DONE Some source link (see clojure.contrib.accumulators/add) don't seem to be working right.
-*** TODO Fix source links in incanter
+*** DONE Fix source links in incanter
*** TODO Add a README in the target
Please sign in to comment.
Something went wrong with that request. Please try again.