Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

iOS builds broken despite using `xcode_sdk: iphonesimulator` #1322

Closed
rivera-ernesto opened this issue Aug 13, 2013 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@rivera-ernesto
Copy link

commented Aug 13, 2013

Well it seems like it's broken again (#1111).

Actually the setting seems to be ignored as everything gets built for armv7s:

    Build settings from command line:
    OBJROOT = /Users/travis/build/CyberAgent/iOS-NBUKit/Demo/build
    SYMROOT = /Users/travis/build/CyberAgent/iOS-NBUKit/Demo/build
    TEST_AFTER_BUILD = YES

https://travis-ci.org/CyberAgent/iOS-NBUKit/builds/9975914

Before setting xcode_sdk: iphonesimulator would correcly build against the i386 Simulator SDK:

    Build settings from command line:
    OBJROOT = /Users/travis/build/CyberAgent/iOS-NBUKit/Demo/build
    SDKROOT = iphonesimulator6.1
    SYMROOT = /Users/travis/build/CyberAgent/iOS-NBUKit/Demo/build
    TEST_AFTER_BUILD = YES

Sample project:
https://travis-ci.org/CyberAgent/iOS-NBUKit/builds/9125942

@ghost ghost assigned sarahhodne Aug 13, 2013

@rbaumbach

This comment has been minimized.

Copy link

commented Aug 22, 2013

I'm having this same issue (I'm getting the famous 'Code Sign error'). Is there anything I can do to fix this since my build is failing?

@rivera-ernesto

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Aug 23, 2013

I switched to xctool:

script: xctool -workspace NBUKitDemo.xcworkspace -scheme 'NBUKitDemo' -configuration Release \
-sdk iphonesimulator -arch i386 build

The important part being -sdk iphonesimulator -arch i386.
You can check here or here.

joelparsons added a commit to joelparsons/SKJControl that referenced this issue Mar 10, 2014

@sarahhodne

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 20, 2014

We are now using xctool by default, so I don't think this is an issue anymore. If you see this again, please open a new ticket.

@sarahhodne sarahhodne closed this Mar 20, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.