New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

travis lint : false negative with sauce connect (no_ssl_bump_domains) #4927

Closed
YannMoisan opened this Issue Oct 13, 2015 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@YannMoisan

YannMoisan commented Oct 13, 2015

The command travis lint displays a false negative for the addons sauce connect.

Here is the output of the command :

[x] in addons.sauce_connect section: unexpected key no_ssl_bump_domains, dropping
@stale

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@stale

stale bot Apr 14, 2018

Thanks for contributing to this issue. As it has been 90 days since the last activity, we are automatically closing the issue. This is often because the request was already solved in some way and it just wasn't updated or it's no longer applicable. If that's not the case, please do feel free to either reopen this issue or open a new one. We'll gladly take a look again! You can read more here: https://blog.travis-ci.com/2018-03-09-closing-old-issues

stale bot commented Apr 14, 2018

Thanks for contributing to this issue. As it has been 90 days since the last activity, we are automatically closing the issue. This is often because the request was already solved in some way and it just wasn't updated or it's no longer applicable. If that's not the case, please do feel free to either reopen this issue or open a new one. We'll gladly take a look again! You can read more here: https://blog.travis-ci.com/2018-03-09-closing-old-issues

@stale stale bot added the stale label Apr 14, 2018

@stale stale bot closed this Apr 15, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment