Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Braces issue #831

Closed
whiskers75 opened this Issue · 7 comments

3 participants

@whiskers75

When building, I get this error:

before_install: '{:"echo -e \"\\033[31mwhiskers75/rockbox Travis builder (ARM version) v1\\nBuild type"=>"$BUILDTYPE Target no $BUILDFOR\\nDownloading required components\\033[37m\""}' returned false.
Why are there braces around the command? I didn't put them there! Travis-Lint validated fine: http://lint.travis-ci.org/whiskers75/rockbox

@roidrage
Owner

While our validation isn't properly up to par with production yet (sorry about that), we recommend putting all those steps you have in your .travis.yml into a separate shell script. Given how much your build is doing that'll make it much easier to test and reduce the risk of odd shell characters breaking the build significantly.

@roidrage roidrage closed this
@whiskers75
@roidrage
Owner

Try to split it up into several shell scripts. Or remove the ANSI escape characters, which seem to cause the breakage.

@svenfuchs
Owner
@whiskers75
@roidrage
Owner

@whiskers75 Sorry that it is, but again, it's a fair use platform. We'll consider raising the timeouts when our infrastructure allows it, but that's not the case right now. On the other hand, it might not be too far off.

@whiskers75

@roidrage Only run the long timeout ones when no others are up, then ;)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.