Permalink
Commits on Mar 21, 2011
Commits on Feb 23, 2011
Commits on Feb 22, 2011
  1. Constrain window before autosaving dimensions

    This fixes a bug where the view would not be maximized vertically when
    entering full screen on startup.  (Debugging assist by David Whetstone.)
    b4winckler committed Feb 22, 2011
Commits on Feb 20, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Feb 20, 2011
Commits on Feb 16, 2011
  1. Fix --with-ruby-command argument

    Original patch to get Ruby 1.9 to work by Michael Shapiro (koudelka).
    Karsten Gebbert committed with b4winckler Jan 9, 2011
Commits on Feb 15, 2011
  1. updated for version 7.3.125

    Problem:    MSVC: Problem with quotes in link argument.
    Solution:   Escape backslashes and quotes. (Weasley)
    brammool committed Feb 15, 2011
  2. updated for version 7.3.124

    Problem:    When writing a file in binary mode it may be missing the final EOL
    	    if a file previously read was missing the EOL. (Kevin Goodsell)
    Solution:   Move the write_no_eol_lnum into the buffer struct.
    brammool committed Feb 15, 2011
  3. updated for version 7.3.123

    Problem:    ml_get error when executing register being recorded into, deleting
    	    lines and 'conceallevel' is set. (ZyX)
    Solution:   Don't redraw a line for concealing when it doesn't exist.
    brammool committed Feb 15, 2011
  4. updated for version 7.3.122

    Problem:    Having auto/config.mk in the repository causes problems.
    Solution:   Remove auto/config.mk from the distribution.  In the toplevel
    	    Makefile copy it from the "dist" file.
    brammool committed Feb 15, 2011
  5. updated for version 7.3.121

    Problem:    Complicated 'statusline' causes a crash. (Christian Brabandt)
    Solution:   Check that the number of items is not too big.
    brammool committed Feb 15, 2011
  6. updated for version 7.3.120

    Problem:    The message for an existing swap file is too long to fit in a 25
    	    line terminal.
    Solution:   Make the message shorter. (Chad Miller)
    brammool committed Feb 15, 2011
Commits on Feb 13, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/auto/configure
    b4winckler committed Feb 13, 2011
Commits on Feb 12, 2011
  1. updated for version 7.3.119

    Problem:    Build problem on Mac. (Nicholas Stallard)
    Solution:   Use "extern" instead of "EXTERN" for p_vfile.
    brammool committed Feb 12, 2011
Commits on Feb 10, 2011
  1. Fix URL scheme handler to accept paths with spaces

    Eric Wing committed with b4winckler Feb 9, 2011
Commits on Feb 9, 2011
  1. updated for version 7.3.118

    Problem:    Ruby uses SIGVTALARM which makes Vim exit. (Alec Tica)
    Solution:   Ignore SIGVTALARM. (Dominique Pelle)
    brammool committed Feb 9, 2011
  2. updated for version 7.3.117

    Problem:    On some systems --as-needed does not work, because the "tinfo"
    	    library is included indirectly from "ncurses". (Charles Campbell)
    Solution:   In configure prefer using "tinfo" instead of "ncurses".
    brammool committed Feb 9, 2011
  3. updated for version 7.3.116

    Problem:    'cursorline' is displayed too short when there are concealed
    	    characters and 'list' is set.  (Dennis Preiser)
    Solution:   Check for 'cursorline' when 'list' is set. (Christian Brabandt)
    brammool committed Feb 9, 2011
  4. updated for version 7.3.115

    Problem:    Vim can crash when tmpnam() returns NULL.
    Solution:   Check for NULL. (Hong Xu)
    brammool committed Feb 9, 2011
  5. updated for version 7.3.114

    Problem:    Potential problem in initialization when giving an error message
    	    early.
    Solution:   Initialize 'verbosefile' empty. (Ben Schmidt)
    brammool committed Feb 9, 2011
  6. updated for version 7.3.113

    Problem:    Windows: Fall back directory for creating temp file is wrong.
    Solution:   Use "." instead of empty string. (Hong Xu)
    brammool committed Feb 9, 2011
Commits on Feb 1, 2011
  1. updated for version 7.3.112

    Problem:    Setting 'statusline' to "%!'asdf%' reads uninitialized memory.
    Solution:   Check for NUL after %.
    brammool committed Feb 1, 2011
  2. Force flush output before running shell command

    Shell commands may take a long time to finish (without drawing anything)
    so force a flush before executing any shell command.
    b4winckler committed Feb 1, 2011
  3. updated for version 7.3.111

    Problem:    Executing a :normal command in 'statusline' evaluation causes the
    	    cursor to move. (Dominique Pelle)
    Solution:   When updating the cursor for 'cursorbind' allow the cursor beyond
    	    the end of the line.  When evaluating 'statusline' temporarily
    	    reset 'cursorbind'.
    brammool committed Feb 1, 2011
  4. updated for version 7.3.110

    Problem:    The "nbsp" item in 'listchars' isn't used for ":list".
    Solution:   Make it work. (Christian Brabandt)
    brammool committed Feb 1, 2011
  5. updated for version 7.3.109

    Problem:    Processing new Esperanto spell file fails and crashes Vim.
    	    (Dominique Pelle)
    Solution:   When running out of memory give an error.  Handle '?' in
    	    COMPOUNDRULE properly.
    brammool committed Feb 1, 2011
  6. updated for version 7.3.108

    Problem:    Useless check for NULL when calling vim_free().
    Solution:   Remove the check. (Dominique Pelle)
    brammool committed Feb 1, 2011
Commits on Jan 29, 2011
  1. Snapshot 57

    b4winckler committed Jan 29, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jan 29, 2011
Commits on Jan 23, 2011
  1. Refactor MRU code

    Only add to MRU in GUI mode and limit number of files added to the
    maximum that Cocoa will display.
    b4winckler committed Jan 23, 2011
Commits on Jan 22, 2011
  1. updated for version 7.3.107

    Problem:    Year number for :undolist can be confused with month or day.
    Solution:   Change "%y" to "%Y".
    brammool committed Jan 22, 2011
  2. updated for version 7.3.106

    Problem:    When 'cursorbind' is set another window may scroll unexpectedly
    	    when 'scrollbind' is also set. (Xavier Wang)
    Solution:   Don't call update_topline() if 'scrollbind' is set.
    brammool committed Jan 22, 2011
  3. Fix for 'set fu' in gvimrc

    It is now possible to enter full screen on startup by setting the option
    'fullscreen' in gvimrc.
    b4winckler committed Jan 22, 2011
  4. updated for version 7.3.105

    Problem:    Can't get the value of "b:changedtick" with getbufvar().
    Solution:   Make it work. (Christian Brabandt)
    brammool committed Jan 22, 2011