New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

No mobile data in OTA3 #376

Open
advocatux opened this Issue Dec 22, 2017 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
9 participants
@advocatux

advocatux commented Dec 22, 2017

I lost the mobile data connection after OTA-3

  • Device: Hammerhead
  • Channel: Stable
  • Build: Ubuntu 15.04 (r3)

Steps to reproduce

Install OTA3 in hammerhead. Bye bye mobile data.

Expected behavoir

That OTA3 doesn't kill mobile data.

Actual behavior

RIP mobile data

Logfiles and additional information

UTdmesg.txt
UTlogcat.txt

@advocatux

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@advocatux

advocatux Dec 22, 2017

Just in case is useful too, the baseband version is M8974A-2.0.50.2.30.

advocatux commented Dec 22, 2017

Just in case is useful too, the baseband version is M8974A-2.0.50.2.30.

@HendriXXX

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@HendriXXX

HendriXXX Dec 22, 2017

My N5 too is affected. I tried xxx.1.13, xxx.1.16, xxx.2.26, xxx.2.30 modems. Still not working.
I will try later to switch stable to devel or rc, then it will (at least i think it will) install whole image and if i switch from there back to stable.. It could work. I report results later..

Edit: Switched to devel channel and now everything works good.

HendriXXX commented Dec 22, 2017

My N5 too is affected. I tried xxx.1.13, xxx.1.16, xxx.2.26, xxx.2.30 modems. Still not working.
I will try later to switch stable to devel or rc, then it will (at least i think it will) install whole image and if i switch from there back to stable.. It could work. I report results later..

Edit: Switched to devel channel and now everything works good.

@AlanGriffiths

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AlanGriffiths

AlanGriffiths Dec 22, 2017

Me too. Switching to devel recovered mobile data. But switching back to stable failed #377.

AlanGriffiths commented Dec 22, 2017

Me too. Switching to devel recovered mobile data. But switching back to stable failed #377.

@wagafo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wagafo

wagafo Dec 22, 2017

I confirm that in devel r266 there is mobile data.

wagafo commented Dec 22, 2017

I confirm that in devel r266 there is mobile data.

@ernesst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ernesst

ernesst Dec 22, 2017

I was having this issue lately, without knowing if it's my new old n5 hardward or software.
To solve it, I switched from devel to rc then back to devel. No more prob.

ernesst commented Dec 22, 2017

I was having this issue lately, without knowing if it's my new old n5 hardward or software.
To solve it, I switched from devel to rc then back to devel. No more prob.

@advocatux

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@advocatux

advocatux Dec 22, 2017

I've switched from stable to devel (that recovered mobile data) and then switched to stable again, and it keeps the mobile data.

advocatux commented Dec 22, 2017

I've switched from stable to devel (that recovered mobile data) and then switched to stable again, and it keeps the mobile data.

@timsueberkrueb

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@timsueberkrueb

timsueberkrueb Apr 5, 2018

Having this issue right now on devel.

timsueberkrueb commented Apr 5, 2018

Having this issue right now on devel.

@SaltyCybernaut

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@SaltyCybernaut

SaltyCybernaut Apr 11, 2018

From the start receiving MMS on my Nexus 5 running 15.04 r3 (stable) did not work. Recently when I put my GSM SIM back in my Nexus even data did not work. What I did was change the update channel to "Release Candidate" and then back to "Stable" this allowed me to re-download the Stable update r3 and re-apply it (even though I was already on r3). After the reboot both data and MMS were working.

SaltyCybernaut commented Apr 11, 2018

From the start receiving MMS on my Nexus 5 running 15.04 r3 (stable) did not work. Recently when I put my GSM SIM back in my Nexus even data did not work. What I did was change the update channel to "Release Candidate" and then back to "Stable" this allowed me to re-download the Stable update r3 and re-apply it (even though I was already on r3). After the reboot both data and MMS were working.

@timsueberkrueb

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@timsueberkrueb

timsueberkrueb Apr 11, 2018

I switched back from 16.04 devel to 15.04 stable and mobile data is working again.

timsueberkrueb commented Apr 11, 2018

I switched back from 16.04 devel to 15.04 stable and mobile data is working again.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment