New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

camera app freezes after taking some pictures (in quick sequence?) #959

Open
hummlbach opened this Issue Nov 20, 2018 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@hummlbach
Copy link
Collaborator

hummlbach commented Nov 20, 2018

  • Device: mako
  • Channel: devel
  • Build: 2018-11-20

Steps to reproduce

  • take some photos

Expected behavior

  • photos are taken

Actual behavior

  • after some photos have been taken the camera app freezes
  • phone needs to be restarted to use the camera app again

Logfiles and additional information

  • i will add some later

@Flohack74 gave the hint, that this may be a duplicate of #932

@Danfro

This comment has been minimized.

Copy link

Danfro commented Nov 23, 2018

#915 and #908 likely related

@Thieb67k

This comment has been minimized.

Copy link

Thieb67k commented Dec 4, 2018

I have the same random problem.

Device: LGE Nexus 4
Channel: stable
OTA-5
@raoulsalan

This comment has been minimized.

Copy link

raoulsalan commented Dec 10, 2018

I had the same problem on my nexus 5 and i found 2 solutions
1.massage your phone on the camara area . and it works .
2. unplug and replug camaras

@WillemHexspoor

This comment has been minimized.

Copy link

WillemHexspoor commented Dec 15, 2018

I can't reproduce on a Mako on the devel channel currently running OS build 2018-12-08. The phone cam take around 60 pictures in 30 seconds without issues.

@Danfro

This comment has been minimized.

Copy link

Danfro commented Dec 16, 2018

As with rc 2018-W50 on my E5 I do not have problems with taking many photos anymore (closed my issue #915).
@hummlbach Is it still the same on your device?

@hummlbach

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

hummlbach commented Dec 17, 2018

Maybe its harder now to reproduce. But it still happens on my mako at least with the front camera. Maybe it doesn't like my ugly face... :-P

@Danfro

This comment has been minimized.

Copy link

Danfro commented Dec 17, 2018

Ah, I do only very rarely use the front camera. I will have to check if this is a kind of face recognition. :-)
I found when testing things are sometimes ok. Real life will tell if it will happen again. It generally was on a trip out when you take photos, open this app, open that app. Maybe I should try a much harder testsetup...

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment