New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

uk-hidden-small not working on mobile 2.2.27 #2109

Closed
prtome opened this Issue Oct 28, 2016 · 12 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@prtome

prtome commented Oct 28, 2016

Hello
I cannot make uk-hidden-small work on mobile. It perfectly work on desktop when decreasing the size of the window, perfectly works on jsfiddle (https://jsfiddle.net/prtome/947dmmmn/)
but if you put this code and access the page on a mobile, or through the developers tools of google, you'll see that it never takes into account the uk-hidden-small (I don't have access to web server where to put the page public)

<html>
<head><title></title>
<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/uikit/2.27.2/css/uikit.css">
<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.js"></script>
<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/uikit/2.27.2/js/uikit.js"></script>
</head>
<body>
<div class="uk-panel uk-panel-box uk-hidden-small">
   <h2>  hahahahah </h2>
</div>
<div class="uk-panel uk-panel-box uk-panel-box-primary uk-visible-small">
    <h2> smaaaaaaaaalllllll</h2>
 </div>
</body>
 </html>

What is it that I am doing wrong that makes it not working on mobile ? thanks

(edited to add but does not change anything

@miladmeidanshahi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@miladmeidanshahi

miladmeidanshahi Nov 1, 2016

it is a bug in this version and must be solved

miladmeidanshahi commented Nov 1, 2016

it is a bug in this version and must be solved

@mohammad1991

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mohammad1991

mohammad1991 Nov 1, 2016

i need it ..... please ...... solve it .....

mohammad1991 commented Nov 1, 2016

i need it ..... please ...... solve it .....

@llorcasantana

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@llorcasantana

llorcasantana Nov 18, 2016

Im using the lastet version (2.27.2) and work fine!

llorcasantana commented Nov 18, 2016

Im using the lastet version (2.27.2) and work fine!

@prtome

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@prtome

prtome Nov 18, 2016

I am also using 2.27.2 and cannot make it to work. It works if I shrink my window on a desktop, but not from my smartphone. is it possible for you to show me the code that works ? so like that I can see where I am wrong in my code, I really can't find it.
Thanks

prtome commented Nov 18, 2016

I am also using 2.27.2 and cannot make it to work. It works if I shrink my window on a desktop, but not from my smartphone. is it possible for you to show me the code that works ? so like that I can see where I am wrong in my code, I really can't find it.
Thanks

@llorcasantana

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@llorcasantana

llorcasantana Nov 18, 2016

what OS and explorer are u using?

llorcasantana commented Nov 18, 2016

what OS and explorer are u using?

@prtome

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@prtome

prtome Nov 18, 2016

on the phone is ios10.1.1 and safari
on the mac (10.12.1) is chrome, Version 54.0.2840.87 (64-bit). I use the developer tools and try to simulate the various mobiles.
with the code I put at the top of the page, always says "hahahahaha" instead of "smalll"

prtome commented Nov 18, 2016

on the phone is ios10.1.1 and safari
on the mac (10.12.1) is chrome, Version 54.0.2840.87 (64-bit). I use the developer tools and try to simulate the various mobiles.
with the code I put at the top of the page, always says "hahahahaha" instead of "smalll"

@llorcasantana

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@llorcasantana

llorcasantana Nov 18, 2016

llorcasantana commented Nov 18, 2016

@prtome

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@prtome

prtome Nov 18, 2016

no, the example above has no custom nothing, as you see I even use the cdnjs libraries.
if you put my example on you site or computer, does it work correctly ? if it does it means there is something wrong with my computer - it it does not, and your code works, it means there is something wrong with my code.
I am not on instagram, and when I tried to check I could see nothing

prtome commented Nov 18, 2016

no, the example above has no custom nothing, as you see I even use the cdnjs libraries.
if you put my example on you site or computer, does it work correctly ? if it does it means there is something wrong with my computer - it it does not, and your code works, it means there is something wrong with my code.
I am not on instagram, and when I tried to check I could see nothing

@llorcasantana

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@llorcasantana

llorcasantana Nov 18, 2016

Try put this in your local css file
@media (max-width: 767px) {
.uk-hidden-small{
display: none !important;
}
}

llorcasantana commented Nov 18, 2016

Try put this in your local css file
@media (max-width: 767px) {
.uk-hidden-small{
display: none !important;
}
}

@llorcasantana

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@llorcasantana

llorcasantana Nov 18, 2016

quickmemo _2016-11-18-10-15-23
I put this on my code.

llorcasantana commented Nov 18, 2016

quickmemo _2016-11-18-10-15-23
I put this on my code.

@prtome

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@prtome

prtome Nov 18, 2016

ok thanks so something is wrong on my side. Because even adding the code above does not change anything. I wonder what it can be, since the code is simple, I have no local css, and I am using only hosted js and css. Wonder if the problem is mac oriented
Thanks for your help, I'll try to install my piece of code in another machine and check.

the craziest thing is that i have a more complicated page that is working ! but not this one ... sighh

prtome commented Nov 18, 2016

ok thanks so something is wrong on my side. Because even adding the code above does not change anything. I wonder what it can be, since the code is simple, I have no local css, and I am using only hosted js and css. Wonder if the problem is mac oriented
Thanks for your help, I'll try to install my piece of code in another machine and check.

the craziest thing is that i have a more complicated page that is working ! but not this one ... sighh

@philoest

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@philoest

philoest Jan 17, 2017

Contributor

We have released the next major version, UIkit3. To start focusing our work on the most recent release, we decided to close all the issues related to UIkit2. Please check, if these issues still persist in version 3 and if so, please open a new issue.

Thanks for your understanding,
Your UIkit Team

Contributor

philoest commented Jan 17, 2017

We have released the next major version, UIkit3. To start focusing our work on the most recent release, we decided to close all the issues related to UIkit2. Please check, if these issues still persist in version 3 and if so, please open a new issue.

Thanks for your understanding,
Your UIkit Team

@philoest philoest closed this Jan 17, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment