v2.1.8b4 Attach File fails for post after first in discussion #1135

Closed
camosreptiles opened this Issue Sep 28, 2011 · 12 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

only first post in discussion thread can attach files

Owner

linc commented Sep 28, 2011

What happens after that?

same deal cant attach file, you click 'attach file' but no browse button.

Owner

linc commented Sep 28, 2011

What browser? I don't see this issue. Did you upgrade your FileUpload plugin?

Owner

linc commented Sep 28, 2011

The current version of FileUpload is 1.5.1.

using google chrome. will upgrade to fileupload 1.5.1 BUT.... do I just overwrite the fileupload plugin?

where do I find v1.5.1 please, not listed on vanilla addons yet?

Owner

linc commented Sep 28, 2011

Yes, simply overwrite it. Or, you could manually delete it and then upload the new one if you want to make sure any renamed files get removed.

Owner

linc commented Sep 28, 2011

Wow, thanks for the heads up, I had no idea the download version was so old. I've updated it now.

CRAP! issue remains the same [javascript:void(0);] new version installed, settings checked ok .....

Also discovered new issue (will submit another thread)

Also, thumbnail shows broken image icon before insert (first post of discussion)

Broken image issue (for last version was repaired by updating fileupload.js as described by chdh here

http://vanillaforums.org/discussion/14667/fileupload-addon-selected-insert-image-after-upload-no-feedback-to-user#Item_18

but this file is now different for v1.5.1

Resolved, thankyou Lincoln! :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment