Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Giving resource set to end-user ends with error #1448

Closed
acobat opened this issue Aug 29, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@acobat
Copy link
Contributor

commented Aug 29, 2016

While giving end user of resources, user logs in and click on new machine, choose the set, When press "add disk" and "create interface" nothing happens and the "Create" button is greyed out.

version of Xo-Web and Xo-Server (5.1.9 for web and 5.1.6 fro server).
It works with an admin user but not with a regular one.

https://xen-orchestra.com/forum/uploads/files/1472390702809-xo.jpg

@julien-f julien-f changed the title Giving resource pull to end-user ends with error Giving resource set to end-user ends with error Aug 30, 2016

@acobat

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Aug 30, 2016

Also we find out that for admin such thing not exists, maybe problem in end-user permissions. E.g. regular user see this bug, but user in group admin or operator - not

@olivierlambert

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 30, 2016

Confirmed, working on it :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.