Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

New VPI tests failing under --vltmt #1611

Closed
veripoolbot opened this issue Nov 20, 2019 · 1 comment
Closed

New VPI tests failing under --vltmt #1611

veripoolbot opened this issue Nov 20, 2019 · 1 comment

Comments

@veripoolbot
Copy link

@veripoolbot veripoolbot commented Nov 20, 2019


Author Name: Todd Strader (@toddstrader)
Original Redmine Issue: 1611 from https://www.veripool.org


Two tests from this PR are failing CI under --vltmt:
#5

See:
https://travis-ci.com/verilator/verilator/jobs/258456066

Also, please note that the PR also ran the CI tests and found the same problems. It may not be super obvious in the GitHub interface, but it shows up as small x's next to the commits.

@veripoolbot

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@veripoolbot veripoolbot commented Nov 20, 2019


Original Redmine Comment
Author Name: Wilson Snyder (@wsnyder)
Original Date: 2019-11-20T11:58:20Z


Thanks, worked for me as builds went in different order, but should have noticed that code.

Fix pushed.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.