Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Question: Wrong number of arguments error when using AUTOS #391

Closed
veripoolbot opened this issue Oct 13, 2011 · 3 comments
Closed

Question: Wrong number of arguments error when using AUTOS #391

veripoolbot opened this issue Oct 13, 2011 · 3 comments
Labels

Comments

@veripoolbot
Copy link
Collaborator

@veripoolbot veripoolbot commented Oct 13, 2011


Author Name: Ryan Olivastri
Original Redmine Message: 590 from https://www.veripool.org


Just added the latest (v718) verilog-mode.el file to my Emacs path dir and now I get the following error when trying to expand AUTOs:

Wrong number of arguments: #<compiled-function (beg end) "...(15)" [beg end string set-text-properties 0 nil] 5 551036>, 3

Has anyone seen this before? I also got the same error when trying to use the AUTO_TEMPLATE function with my older (v538) version of verilog-mode.

The testcase I am using is very simple, and is as follows:

File auto_test.v:


    foo f1 (/*AUTOINST*/);


endmodule // auto_test

File foo.v:

	   input [7:0] 	blah,
	   input [2:0] 	blee,
	   output [3:0] bar
	   );
    

endmodule // foo
@veripoolbot

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

@veripoolbot veripoolbot commented Oct 13, 2011


Original Redmine Comment
Author Name: Wilson Snyder (@wsnyder)
Original Date: 2011-10-13T16:28:59Z


Which version of emacs is this?

@veripoolbot

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

@veripoolbot veripoolbot commented Oct 13, 2011


Original Redmine Comment
Author Name: Ryan Olivastri
Original Date: 2011-10-13T16:33:54Z


Whoops, forgot to add that detail.

XEmacs 21.1.9

@veripoolbot

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

@veripoolbot veripoolbot commented Oct 13, 2011


Original Redmine Comment
Author Name: Wilson Snyder (@wsnyder)
Original Date: 2011-10-13T16:44:08Z


Wow, that version is 11 years old. I don't have the ability to run it; you really should upgrade, but it might be something simple to fix if you can debug it.

Do M-x eval-expression (setq debug-on-error t)

Then cause the problem. It'll show a backtrace. See what function was called just below the first verilog-FUNCTION listed in the backtrace; it'll be some function that changed in more recent Emacs'en. Send the backtrace and the M-x describe-function {function-that-broke}.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.