Skip to content
Permalink
Branch: master
Commits on Mar 25, 2019
  1. patch 8.1.1053: warning for missing return statement

    brammool committed Mar 25, 2019
    Problem:    Warning for missing return statement. (Dominique Pelle)
    Solution:   Add return statement.
  2. patch 8.1.1052: test for CTRL-C message sometimes fails

    brammool committed Mar 25, 2019
    Problem:    test for CTRL-C message sometimes fails
    Solution:   Make sure there are no changed buffers.
  3. patch 8.1.1051: not all ways to switch terminal mode are tested

    brammool committed Mar 25, 2019
    Problem:    Not all ways to switch terminal mode are tested.
    Solution:   Add more test cases.
  4. patch 8.1.1050: blank srceen when DirectWrite failed

    brammool committed Mar 25, 2019
    Problem:    Blank srceen when DirectWrite failed.
    Solution:   Call redraw_later_clear() after recreating the Direct2D render
                target. (Ken Takata, closes #4172)
  5. patch 8.1.1049: when user tries to exit with CTRL-C message is confusing

    brammool committed Mar 25, 2019
    Problem:    When user tries to exit with CTRL-C message is confusing.
    Solution:   Only mention ":qa!" when there is a changed buffer. (closes #4163)
Commits on Mar 24, 2019
  1. patch 8.1.1048: minor issues with tests

    brammool committed Mar 24, 2019
    Problem:    Minor issues with tests.
    Solution:   Delete unused test OK file.  Add missing entries in list of tests.
                Fix readme file. (Masato Nishihata, closes #4160)
  2. Update runtime files.

    brammool committed Mar 24, 2019
  3. patch 8.1.1047: WINCH signal is not tested

    brammool committed Mar 24, 2019
    Problem:    WINCH signal is not tested.
    Solution:   Add a test. (Dominique Pelle, closes #4158)
  4. patch 8.1.1046: the "secure" variable is used inconsistently

    brammool committed Mar 24, 2019
    Problem:    the "secure" variable is used inconsistently. (Justin M. Keyes)
    Solution:   Set it to one instead of incrementing.
Commits on Mar 23, 2019
  1. patch 8.1.1045: E315 ml_get error when using Python and hidden buffer

    brammool committed Mar 23, 2019
    Problem:    E315 ml_get error when using Python and hidden buffer.
    Solution:   Make sure the cursor position is valid. (Ben Jackson,
                closes #4153, closes #4154)
  2. patch 8.1.1044: no way to check the reference count of objects

    brammool committed Mar 23, 2019
    Problem:    No way to check the reference count of objects.
    Solution:   Add test_refcount(). (Ozaki Kiichi, closes #4124)
  3. patch 8.1.1043: Lua interface does not support Blob

    brammool committed Mar 23, 2019
    Problem:    Lua interface does not support Blob.
    Solution:   Add support to Blob. (Ozaki Kiichi, closes #4151)
  4. patch 8.1.1042: the paste test doesn't work properly in the Windows c…

    brammool committed Mar 23, 2019
    …onsole
    
    Problem:    The paste test doesn't work properly in the Windows console.
    Solution:   Disable the test.
  5. patch 8.1.1041: test for Arabic no longer needed

    brammool committed Mar 23, 2019
    Problem:    Test for Arabic no longer needed.
    Solution:   Remove the test for something that was intentionally left out.
Commits on Mar 22, 2019
  1. patch 8.1.1040: FEAT_TAG_ANYWHITE is not enabled in any build

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    FEAT_TAG_ANYWHITE is not enabled in any build.
    Solution:   Remove the feature.
  2. patch 8.1.1039: MS-Windows build fails

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    MS-Windows build fails.
    Solution:   Remove dependency on arabic.h
  3. patch 8.1.1038: Arabic support excludes Farsi

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    Arabic support excludes Farsi.
    Solution:   Add Farsi support to the Arabic support. (Ali Gholami Rudi,
                Ameretat Reith)
  4. patch 8.1.1037: memory usage test may still fail on some systems

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    Memory usage test may still fail on some systems.
    Solution:   Increase tolerance from 3% to 20%.
  5. patch 8.1.1036: quickfix function arguments are inconsistent

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    Quickfix function arguments are inconsistent.
    Solution:   Pass a list pointer to more functions. (Yegappan Lakshmanan,
                closes #4149)
  6. patch 8.1.1035: prop_remove() second argument is not optional

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    prop_remove() second argument is not optional.
    Solution:   Fix argument count.  Use "buf" instead of "curbuf". (closes #4147)
  7. patch 8.1.1034: too many #ifdefs

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    Too many #ifdefs.
    Solution:   Merge FEAT_MOUSE_SGR into FEAT_MOUSE_XTERM / FEAT_MOUSE_TTY.
  8. patch 8.1.1033: memory usage test may still fail on some systems

    brammool committed Mar 22, 2019
    Problem:    Memory usage test may still fail on some systems. (Elimar
                Riesebieter)
    Solution:   Increase tolerance from 1% to 3%.
Commits on Mar 21, 2019
  1. patch 8.1.1032: warnings from clang static analyzer

    brammool committed Mar 21, 2019
    Problem:    Warnings from clang static analyzer. (Yegappan Lakshmanan)
    Solution:   Fix relevant warnings.
  2. patch 8.1.1031: memory usage test may still fail

    brammool committed Mar 21, 2019
    Problem:    Memory usage test may still fail.
    Solution:   Drop the unused min value. (Christian Brabandt)
  3. patch 8.1.1030: quickfix function arguments are inconsistent

    brammool committed Mar 21, 2019
    Problem:    Quickfix function arguments are inconsistent.
    Solution:   Pass a list pointer instead of info and index. (Yegappan
                Lakshmanan, closes #4135)
  4. patch 8.1.1029: DirectWrite doesn't take 'linespace' into account

    brammool committed Mar 21, 2019
    Problem:    DirectWrite doesn't take 'linespace' into account.
    Solution:   Include 'linespace' in the position. (Ken Takata, closes #4137)
  5. patch 8.1.1028: MS-Windows: memory leak when creating terminal fails

    brammool committed Mar 21, 2019
    Problem:    MS-Windows: memory leak when creating terminal fails.
    Solution:   Free the command. (Ken Takata, closes #4138)
Commits on Mar 20, 2019
  1. patch 8.1.1027: memory usage test sometimes fails

    brammool committed Mar 20, 2019
    Problem:    Memory usage test sometimes fails.
    Solution:   Use 80% of before.last as the lower limit. (Christian Brabandt)
  2. patch 8.1.1026: unused condition

    brammool committed Mar 20, 2019
    Problem:    Unused condition. (Coverity)
    Solution:   Remove the condition.  Also remove unused #define.
  3. patch 8.1.1025: checking NULL pointer after addition

    brammool committed Mar 20, 2019
    Problem:    Checking NULL pointer after addition. (Coverity)
    Solution:   First check for NULL, then add the column.
  4. patch 8.1.1024: stray log calls in terminal code

    brammool committed Mar 20, 2019
    Problem:    Stray log calls in terminal code. (Christian Brabandt)
    Solution:   Remove the calls.
Commits on Mar 19, 2019
  1. patch 8.1.1023: may use NULL pointer when indexing a blob

    brammool committed Mar 19, 2019
    Problem:    May use NULL pointer when indexing a blob. (Coverity)
    Solution:   Break out of loop after using index on blob
  2. patch 8.1.1022: may use NULL pointer when out of memory

    brammool committed Mar 19, 2019
    Problem:    May use NULL pointer when out of memory. (Coverity)
    Solution:   Check for blob_alloc() returning NULL.
  3. patch 8.1.1021: pyeval() and py3eval() leak memory

    brammool committed Mar 19, 2019
    Problem:    pyeval() and py3eval() leak memory.
    Solution:   Do not increase the reference count twice. (Ozaki Kiichi,
                closes #4129)
  4. patch 8.1.1020: compiler warning for Python3 interface

    brammool committed Mar 19, 2019
    Problem:    Compiler warning for Python3 interface.
    Solution:   Add type cast. (Ozaki Kiichi, closes #4128, closes #4103)
Older
You can’t perform that action at this time.