Skip to content
Permalink
Branch: master
Find file Copy path
Find file Copy path
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
114 lines (103 sloc) 5.76 KB
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UILanguage>en-GB</UILanguage>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsWinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="A">
<!-- pvscsi-Windows8.flp -->
<Path>B:\</Path>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
</UserData>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
<Value>Windows 10 Enterprise</Value>
</MetaData>
</InstallFrom>
<InstallToAvailablePartition>true</InstallToAvailablePartition>
</OSImage>
</ImageInstall>
<DiskConfiguration>
<Disk wcm:action="add">
<DiskID>0</DiskID>
<CreatePartitions>
<CreatePartition wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Extend>true</Extend>
<Type>Primary</Type>
</CreatePartition>
</CreatePartitions>
</Disk>
</DiskConfiguration>
</component>
</settings>
<settings pass="offlineServicing">
<component name="Microsoft-Windows-LUA-Settings" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<!-- Disable user account control -->
<EnableLUA>false</EnableLUA>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<!-- Install VMware Tools from windows.iso -->
<Path>a:\vmtools.cmd</Path>
<WillReboot>Always</WillReboot>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SystemLocale>en-GB</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<OOBE>
<!-- Privacy settings -->
<ProtectYourPC>3</ProtectYourPC>
</OOBE>
<TimeZone>W. Europe Standard Time</TimeZone>
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value>VMware1!</Value>
<PlainText>true</PlainText>
</AdministratorPassword>
</UserAccounts>
<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>Administrator</Username>
<Password>
<Value>VMware1!</Value>
<PlainText>true</PlainText>
</Password>
<LogonCount>1</LogonCount>
</AutoLogon>
<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<!-- Enable WinRM service -->
<CommandLine>powershell -ExecutionPolicy Bypass -File a:\setup.ps1</CommandLine>
<RequiresUserInput>true</RequiresUserInput>
</SynchronousCommand>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>2</Order>
<!-- Change PowerShell Execution Policy -->
<CommandLine>cmd /c reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PowerShell\1\ShellIds\Microsoft.PowerShell" /v ExecutionPolicy /t REG_SZ /d Unrestricted /f</CommandLine>
<RequiresUserInput>true</RequiresUserInput>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>
</component>
</settings>
</unattend>
You can’t perform that action at this time.