Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

_repose is missing #17

Closed
holomorph opened this Issue Mar 9, 2014 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
Contributor

holomorph commented Mar 9, 2014

I tried adapting the old zsh completions to the new repose

#compdef repose

_arguments -s \
  {-h,--help}'[display this help and exit]' \
  {-v,--version}'[display version]' \
  {-f,--files}'[generate complementing files database]' \
  {-d,--drop}'[drop package from database]' \
  {-r,--root=-}'[repository root directory]' \
  {-p,--pool=-}'[set the pool to find packages in it]:pool:_directories' \
  {-a,--arch=-}'[the primary architecture of the database]:arch:(i686 x86_64)$
  {-j,--bzip2}'[compress the database with bzip2]' \
  {-J,--xz}'[compress the database with xz]' \
  {-z,--gzip}'[compress the database with gzip]' \
  {-Z,--compress}'[compress the database with LZ]' \
  '--rebuild[force rebuild the repo]' \
  '1:database:_files -g "*.db*~(.,@)"' \
  '*::package files:_files -g "*.pkg.tar*~(.,@)"'

@vodik vodik closed this in 7b42fcf Mar 12, 2014

Owner

vodik commented Mar 12, 2014

Needs some work, but thanks. Did it this way to give you credit.

Contributor

holomorph commented Mar 12, 2014

thanks, yeah I realize now it's kind of wrong :(

vodik added a commit that referenced this issue Mar 12, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment