Skip to content
master
Switch branches/tags
Code

Files

Permalink
Failed to load latest commit information.
Type
Name
Latest commit message
Commit time
Jan 14, 2021

Ovde ćete pronaći zbirku zadataka za Jupyter Notebook u vidu svezaka (fajlova sa ekstenzijom .ipynb) nazvanih Lekcija33 - Lekcija310. Svaka sveska se sastoji od brojnih zadataka koje učenici mogu rešavati nakon što savladaju datu lekciju. Pored toga, ovde se nalazi nekoliko CSV fajlova potrebnih za rešavanje zadataka iz navedenih svezaka, kao i za rešavanje zadataka iz udžbenika Informatika i računarstvo 8, izdavačke kuće Vulkan znanje.

Fajl pod nazivom 3.10. Визуелна презентација свеске.ipynb, predstavlja dodatnu lekciju koja je namenjena naprednim učenicima za koje je planirano da tokom realizacije Projektnog zadatka 2, datu lekciju samostalno prouče i implementiraju u svoj projektni zadatak.

U folderima Informatika i računarstvo 6, 7 i 8 nalaze se dodatni sadržaji namenjeni za korišćenje uz naše udžbenike za šesti, sedmi i osmi razred.

U folderima Tehnika i tehnologija 6, 7 i 8 nalaze se sadržaji koji će Vama i učenicima olakšati korišćenje konstruktorskih kompleta. Na sajtu Vulkan znanja (stranica Vulkan učionica: https://vulkanznanje.rs/vulkan-ucionica.aspx) mozete pronaći predloge globalnih i operativnih planova, kao i dnevnih priprema za časove za sve predmete i sve razrede.

Na linku datom ispod možete pogledati detalje o svim našim udžbenicima i konstruktorskim kompletima, te prelistati delove istih u PDF formatu: https://vulkanznanje.rs/a/79184741-7ee8-49d3-8f53-d39ecd87cf27/Milos-Papic-Dalibor-Cukljevic.aspx

Isto mozete učiniti i u 3D okruženju Virtuelne škole Vulkan znanja na linku: https://3d.vulkanznanje.rs/sr_cyr#informatika-3

Autori:
Miloš Papić, Dalibor Čukljević

About

Dobrodošli na repozitorijum izdavačke kuće VULKAN ZNANJE na kom se nalaze dodatni sadržaji iz Informatike i računarstva i iz Tehnike i tehnologije.

Topics

Resources

License

Releases

No releases published

Packages

No packages published