Programozható Elektronikák kód melléklet
Clone or download
Fetching latest commit…
Cannot retrieve the latest commit at this time.
Permalink
Type Name Latest commit message Commit time
Failed to load latest commit information.
Eagle konyvtar
Kodok
Rajzok
LICENSE
borito.png
linkek.md
readme.md

readme.md

alt text

https://www.webmaster442.hu/letoltheto-irasok/programozhato-elektronikak/

Programozható Elektronikák kód melléklet

Ezen repository a Programozható elektronikák könyv letölthető melléklete. Itt a könyvhöz kapcsolódó dokumentumok, forráskódok szerepelnek.

A melléklet letölthető az oldalt megtalálható "Download ZIP" menüponttal egyszerűen ZIP formátumban.

Jogi információk

A forráskódra a BSD Licenc megkötései vonatkoznak. A licenc szövege (a fordítás csak tájékoztató jellegű, és jogi szempontból csakis az angol tekinthető mérvadónak):

Copyright (c) 2012-2015, Ruzsinszki Gábor Minden jog fenntartva.

A forrás és bináris formában való újraterjesztés és használat, módosításokkal vagy anélkül is engedélyezett, feltéve hogy a következő feltételek teljesülnek:

  1. A forráskód újraterjesztésénél kötelező alkalmazni a fenti copyright felhívást, az itt található feltételeket és a következőkben olvasható korlátozott felelősségi nyilatkozatot.
  2. A bináris formában való újraterjesztés esetén a binárishoz adott dokumentációban és/vagy egyéb anyagban kötelező idézni a fenti copyright felhívást, az itt található feltételeket és a következőkben olvasható korlátozott felelősségi nyilatkozatot.
  3. Minden hirdetési anyag, mely e szoftver tulajdonságait említi vagy hasznosságára mutat, a következő tudósítást fel kell tüntesse: Ez a termék a(z) Ruzsinszki Gábor által fejlesztett szoftvert tartalmaz.
  4. Előzetes, kimondottan a célra szóló írásos engedély nélkül se Ruzsinszi Gábor neve, se a neki közreműködők nevei nem használhatók arra hogy védjeggyel lássák el, vagy jobb színben tüntessék fel azt a terméket, mely ebből a szoftverből származik.

EZT A SZOFTVERT Ruzsinszki Gábor "AHOGY VAN" SZOLGÁLTATJA ÉS MINDEN NYÍLT VAGY BURKOLT GARANCIAJOGOT VISSZAUTASÍT VELE KAPCSOLATBAN - BELEÉRTVE DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN KORLÁTOZVA AZ ELADHATÓSÁGRA, VAGY EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMAZHATÓSÁGRA VONATKOZÓ GARANCIÁT. Ruzsinszki Gábor NEM VONHATÓ SEMMILYEN SZINTŰ FELELŐSSÉGRE -, MELYET AKÁR SZERZŐDÉSBEN RENDEZETT, VAGY SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI FELELŐSSÉGVISZONY ALAPJÁN ÁLLAPÍTANÁNAK MEG (BELEÉRTVE A HANYAGSÁG VAGY MÁS MIATT KIALAKULÓ VISZONYT IS), SEMMILYEN A SZOFTVER HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ ESEMÉNY KAPCSÁN MELY KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLENSZERŰ, KÜLÖNLEGES, PÉLDÁTLAN VAGY SZÜKSÉGSZERŰEN BEKÖVETKEZŐ KÁRHOZ VEZET (BELEÉRTVE A KÁROK KÖZÉ DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN KORLÁTOZVA AZT A HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSÉRE, ÜZEMKIESÉSRE, ADATVESZTÉSRE, ELMARADT HASZONRA, VAGY ÜZLETMENET MEGSZAKADÁSÁRA) MÉG AKKOR SEM HA A KÁROSODÁS LEHETŐSÉGE ELŐRE LÁTHATÓ VOLT.

Mappák & Fájlok listája:

  • Kodok A Különböző projektek forráskódjai.
  • Rajzok A könyvben szereplő kapcsolási rajzok EAGLE formátumban. A rajzok elnevezései nem azonossak a könyv beli ábra számmal.
  • Eagle Konyvtar A saját Eagle könyvtáram, néhány olyan elemmel, ami nincs meg más könyvtárakban.

Arduino könyvtárak

A könyvben számos Arduino könyvtár szerepel. Ezek különböző címekről tölthetőek le. A saját munkám megkönnyítése érdekében létrehoztam egy GitHub repository-t a könyvtárak könnyű beszerzésére. Ez a repository a https://github.com/webmaster442/ArduinoExtensions címen lelhető fel.