Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Build failures with ENABLE_TESTS #178

Closed
satmd opened this Issue Aug 24, 2014 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@satmd
Copy link

commented Aug 24, 2014

As we have just discussed on IRC, the option ENABLE_TESTS fails to build on gentoo, because they have distinct build and source directories with cmake.

Build log is at http://dpaste.com/3Z70C7V

For a successfull build, I have changed the includes in the source tree and added the source directory to flags.make in the build directory: "weechat-1.0_build/tests/CMakeFiles/weechat_unit_tests.dir":
-CXX_FLAGS = -march=core-avx-i -pipe -ggdb -I/var/tmp/paludis/net-irc-weechat-1.0/work/weechat-1.0_build
+CXX_FLAGS = -march=core-avx-i -pipe -ggdb -I/var/tmp/paludis/net-irc-weechat-1.0/work/weechat-1.0_build -I/var/tmp/paludis/net-irc-weechat-1.0/work/weechat-1.0

Then I changed all references to ../src and ../tests within tests/unit/core/test-*.cpp.

Sorry for not posting a patch file, I yet have to find out how to attach one.

@flashcode flashcode added the bug label Aug 24, 2014

@flashcode flashcode added this to the 1.0.1 milestone Aug 24, 2014

@flashcode flashcode self-assigned this Aug 24, 2014

@flashcode flashcode closed this in f39b373 Aug 25, 2014

flashcode added a commit that referenced this issue Aug 25, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.