Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

unit tooltip in editor doesnt show #4826

Open
gfgtdf opened this issue Mar 25, 2020 · 2 comments
Open

unit tooltip in editor doesnt show #4826

gfgtdf opened this issue Mar 25, 2020 · 2 comments

Comments

@gfgtdf
Copy link
Contributor

@gfgtdf gfgtdf commented Mar 25, 2020

the editor has tooltip of the units that should appear when the mouse is over a unit showing certain information, It doesnt show in 1.15.3+dev

@Wedge009

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@Wedge009 Wedge009 commented Mar 28, 2020

Confirmed behaviour in current master (a8bb275) is not the same as 1.14.11 release. In my case I see the tool-tips flickering on mouse hover, as though the tool-tip is being shown then prematurely dismissed then shown again, in a repeating cycle. Must be a change somewhere recently that broke this.

@gfgtdf

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

@gfgtdf gfgtdf commented Mar 30, 2020

Yes thinking about it it's quite likely that it's unrelated to the editor and applies to all gui1 tooltips

@Wedge009 Wedge009 added the UI label Mar 30, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.