New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Gust errors in log file #106

Open
GoogleCodeExporter opened this Issue Jul 14, 2015 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant
@GoogleCodeExporter
Copy link

GoogleCodeExporter commented Jul 14, 2015

What steps will reproduce the problem?

1. wfrog running normal 
2. wh1080.py driver
3. seems to only happen with wind very low under 1 mph like .4 or .8

What is the expected output? What do you see instead?

expected: no error in log file
I see errors in log file (see additional info)

What version of the product are you using? On what operating system?

version 0.8.1 or 0.8.2
os linux

Please provide any additional information below.

2012-02-23 01:54:20,195 ERROR [wflogger] Could not send event to 
<wfcommon.generic.YamlMultiElement object at 0x9b2dd0c>
Traceback (most recent call last):
  File "/var/wfrog-0.8.2/wflogger/wflogger.py", line 127, in output_loop
    self.collector.send_event(event, context=context)
  File "/var/wfrog-0.8.2/wfcommon/generic/multi.py", line 62, in _call
    result[name] = r.__getattribute__(attr).__call__(*args, **keywords)
  File "/var/wfrog-0.8.2/wflogger/collector/flush.py", line 77, in send_event
    self.collector.send_event(event, context)
  File "/var/wfrog-0.8.2/wfcommon/generic/user.py", line 65, in _call
    return self.target.__getattribute__(attr).__call__(*args, **keywords)
  File "/var/wfrog-0.8.2/wflogger/collector/base.py", line 52, in send_event
    self._report_wind(event.mean.speed, event.mean.dir, event.gust.speed, event.gust.dir)
AttributeError: 'Event' object has no attribute 'gust'
2012-02-23 01:55:56,610 INFO [collector.aggregator] New period

Original issue reported on code.google.com by eclut...@frontier.com on 23 Feb 2012 at 2:30

@GoogleCodeExporter

This comment has been minimized.

Copy link

GoogleCodeExporter commented Jul 14, 2015

Hi,

the following path fixes the problem.

in wh1080.py near line 93 change this:
                        e.create_child('gust')
                        e.gust.speed = 0.0;
                        e.gust.dir = 0.0;
                        if data['wind_gust']:
                            #e.create_child('gust')
                            e.gust.speed = data['wind_gust']
                            e.gust.dir = 22.5*(data['wind_dir'])
                        send_event(e)



regards

Original comment by Arabella...@gmail.com on 9 Jun 2013 at 12:17

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment