New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Eclipse xml integration example is not visible on main wisdom site #170

Closed
Riduidel opened this Issue Apr 18, 2014 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Riduidel
Contributor

Riduidel commented Apr 18, 2014

When visiting http://wisdom-framework.org/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml I get route not found exception, while when testing on localhost, everything works fine (under the path http://localhost:9000/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml )...

@cescoffier

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@cescoffier

cescoffier Apr 18, 2014

Member

Will have a look.

Eclipse configuration is available here: http://wisdom-framework.org/learn/getting-started/ide.html#_eclipse

On 18 avr. 2014, at 14:59, Nicolas Delsaux notifications@github.com wrote:

When visiting http://wisdom-framework.org/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml I get route not found exception, while when testing on localhost, everything works fine (under the path http://localhost:9000/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml)...


Reply to this email directly or view it on GitHub.

Member

cescoffier commented Apr 18, 2014

Will have a look.

Eclipse configuration is available here: http://wisdom-framework.org/learn/getting-started/ide.html#_eclipse

On 18 avr. 2014, at 14:59, Nicolas Delsaux notifications@github.com wrote:

When visiting http://wisdom-framework.org/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml I get route not found exception, while when testing on localhost, everything works fine (under the path http://localhost:9000/assets/ide/lifecycle-mapping-metadata.xml)...


Reply to this email directly or view it on GitHub.

@cescoffier cescoffier added this to the 0.5 milestone Apr 30, 2014

@cescoffier cescoffier added the bug label May 1, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment