Burn Can't Handle Files-In-Use Messages #3856

Closed
wixbot opened this Issue Dec 4, 2012 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@wixbot
Collaborator

wixbot commented Dec 4, 2012

It appears that the engine never receives files-in-use messages. In my BA I register for the OnExecuteFilesInUse callback but it never executes.

Originally opened by henny5225 from http://sourceforge.net/p/wix/bugs/3160/

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Mar 19, 2013

Collaborator

Should be fixed in next WiX v3.8.

Collaborator

wixbot commented Mar 19, 2013

Should be fixed in next WiX v3.8.

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Mar 19, 2013

Collaborator

Something to investigate getting integrated in WiX v3.8. If too many breaking changes this will move to WiX v4.0.

Collaborator

wixbot commented Mar 19, 2013

Something to investigate getting integrated in WiX v3.8. If too many breaking changes this will move to WiX v4.0.

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Mar 19, 2013

Collaborator

Looks like someone already noticed this as well and created a fork for it (along with some other changes): http://wix.codeplex.com/SourceControl/network/forks/creativbox/BurnBugFixes/contribution/3555

Collaborator

wixbot commented Mar 19, 2013

Looks like someone already noticed this as well and created a fork for it (along with some other changes): http://wix.codeplex.com/SourceControl/network/forks/creativbox/BurnBugFixes/contribution/3555

@wixbot wixbot added the bug label Dec 20, 2015

@wixbot wixbot added this to the v3.8 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment