Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

Build fails #3857

Closed
wixbot opened this Issue Dec 4, 2012 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
Collaborator

wixbot commented Dec 4, 2012

The build process complains about a missing BuildIA64 variable. Here is the end of my build log:

...

Done Building Project "E:\WiX3.7\test\src\WixTests\WixTests.csproj" (default targets).

Done Building Project "E:\WiX3.7\test\test.proj" (default targets).

Done Building Project "E:\WiX3.7\wix.proj" (default targets) -- FAILED.

Build FAILED.

"E:\WiX3.7\wix.proj" (default target) (1) ->
"E:\WiX3.7\src\setup\setup.proj" (default target) (147) ->
"E:\WiX3.7\src\setup\CoreMsi\CoreMsi.wixproj" (default target) (151) ->
(Compile target) ->
E:\WiX3.7\src\setup\CoreMsi\Extensions.wxs(31): error CNDL0150: Undefined preprocessor variable '$(var.BuildIA64)'. [E:\WiX3.7\src\setup\CoreMsi\CoreMsi.wixproj]

"E:\WiX3.7\wix.proj" (default target) (1) ->
"E:\WiX3.7\src\setup\setup.proj" (default target) (147) ->
"E:\WiX3.7\src\setup\NativeSdkMsi\NativeSdkMsi.wixproj" (default target) (153) ->
E:\WiX3.7\src\setup\NativeSdkMsi\Libs.wxs(15): error CNDL0150: Undefined preprocessor variable '$(var.BuildIA64)'. [E:\WiX3.7\src\setup\NativeSdkMsi\NativeSdkMsi.wixproj]

0 Warning(s)
2 Error(s)

Time Elapsed 00:00:12.88

Originally opened by candritzky from http://sourceforge.net/p/wix/bugs/3161/

Collaborator

wixbot commented Mar 16, 2013

This is fixed in WiX v4. I'm moving this bug to remember to get the fix in WiX v3.8. Everything will build fine if you have the IA64 tools installed.

Collaborator

wixbot commented Mar 16, 2013

Fixed in recent builds of WiX v3.8.

Collaborator

wixbot commented Mar 16, 2013

Which Mercurial changeset are you updated to?

Collaborator

wixbot commented Mar 16, 2013

The changeset is 60858f19a96a. The latest on the wix37 branch (as of yesterday, 12/05/2012).

@wixbot wixbot added the bug label Dec 20, 2015

@wixbot wixbot added this to the v3.8 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment