Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

RegistrySearch/@Win64 documentation bug #4215

Closed
wixbot opened this Issue Nov 29, 2013 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
Collaborator

wixbot commented Nov 29, 2013

RegistrySearch/@win64 documentation at http://wixtoolset.org/documentation/manual/v3/xsd/wix/registrysearch.html says:

The default value depends on the value of the Package/@platform attribute: if the @platform attribute value is 'x86', the default @win64 attribute value is 'no'; otherwise, the default value is 'yes'.

But my tests with WIX 3.6.3303 showed that default is always 'no' regardless of Package/@platform attribute value. For example I have Package/@platform value 'x64' and RegistrySearch element without @win64 attribute. I compile msi and check its content with Orca. RegLocator table contains record corresponding to my RegistrySearch element but its Type does not contain msidbLocatorType64bit set.

Blair Murri confirmed in wix-sers maillist that this is a doc bug.

Originally opened by igorsol

Collaborator

wixbot commented May 3, 2014

Originally changed by barnson
AssignedTo set to bobarnson

Collaborator

wixbot commented May 3, 2014

Originally changed by barnson
Release changed from v3.x to v3.9

Collaborator

wixbot commented May 20, 2014

wixtoolset/wix3#25

Originally posted by barnson
Resolution set to fixed
Status changed from Open to Resolved

@wixbot wixbot added this to the v3.9 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment