New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

LaunchArguments not optional when LaunchTarget is specified #4470

Closed
wixbot opened this Issue Jul 9, 2014 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@wixbot
Collaborator

wixbot commented Jul 9, 2014

When specifying a LaunchTarget but not LaunchArguments in a WixStandardBootstrapperApplication, using the launch button in the generated bundle has no function. The log reads:

Error 0x80070057: Failed to format launch arguments variable: (null)

Providing dummy arguments allows to work around the issue.

Originally opened by rsa

@wixbot

This comment has been minimized.

Collaborator

wixbot commented Jul 10, 2014

AssignedTo set to shall

@wixbot

This comment has been minimized.

Collaborator

wixbot commented Jul 10, 2014

Pull request: wixtoolset/wix3#102

Originally posted by rseanhall

@wixbot

This comment has been minimized.

Collaborator

wixbot commented Jul 11, 2014

Originally changed by rseanhall
Resolution set to fixed
Status changed from Open to Resolved

@wixbot wixbot added bug burn labels Dec 20, 2015

@wixbot wixbot added this to the v3.9 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment