New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Burn does not set NTSuitePersonal built-in variable #4580

Closed
wixbot opened this Issue Nov 4, 2014 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@wixbot
Collaborator

wixbot commented Nov 4, 2014

The Burn built-in variable NTSuitePersonal is showing up as zero on an operating system where it should be non-zero. See this StackOverflow question for additional details.

Originally opened by danjagnow

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Nov 13, 2014

Collaborator

AssignedTo set to bobarnson
Release changed from v3.8 to v3.10

Collaborator

wixbot commented Nov 13, 2014

AssignedTo set to bobarnson
Release changed from v3.8 to v3.10

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Nov 16, 2014

Collaborator

wixtoolset/wix3#172

Originally posted by barnson

Collaborator

wixbot commented Nov 16, 2014

wixtoolset/wix3#172

Originally posted by barnson

@wixbot

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wixbot

wixbot Nov 16, 2014

Collaborator

Originally changed by barnson
Resolution set to fixed
Status changed from Open to Resolved

Collaborator

wixbot commented Nov 16, 2014

Originally changed by barnson
Resolution set to fixed
Status changed from Open to Resolved

@wixbot wixbot added bug burn labels Dec 20, 2015

@wixbot wixbot added this to the v3.10 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment