Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

Melt.exe - Requires validation of WixPdb against MSI before allowing melt process to continue #4792

Closed
wixbot opened this Issue Jun 10, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
Collaborator

wixbot commented Jun 10, 2015

Came across an issue where an IT backup restored the wrong wixpdb folder along side our MSIs. (we keep them in a subfolder).

We were able to successfully create pure-wix based patches but the MSPs would fail to install against the RTM install because of a bad target ProductCode in the MSP. This was due to the fact that this information is pulled from the WixPdb and NOT the RTM MSI. This mismatch of files needs to be validated during the melt process since it is the first line in the generation of patches.

Originally opened by scubasteve

Collaborator

wixbot commented Jun 10, 2015

Originally changed by scubasteve
Type changed from Bug to Feature

Collaborator

wixbot commented Jun 16, 2015

Release changed from v3.9 to v3.10

Collaborator

wixbot commented Jun 16, 2015

AssignedTo set to scubasteve
Resolution set to fixed
Status changed from Open to Resolved

@wixbot wixbot added this to the v3.10 milestone Dec 20, 2015

@wixbot wixbot closed this Dec 20, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment