Layout to custom directory doesn't copy bundle payload #5277

Open
res2k opened this Issue Apr 27, 2016 · 0 comments

Projects

None yet

2 participants

@res2k
res2k commented Apr 27, 2016

When letting Burn layout to a directory other than the default (i.e. using SetVariableString (L"WixBundleLayoutDirectory", ...)) the bundle is copied from the clean room, i.e. any payload is missing.

  • Which version of WiX are you building with?

3.10.3 (built from wix3103 branch)

  • Which version of Visual Studio are you building with (if any)?

VS 2013 Update 1

  • Which version of .NET are you building with?

n/a

  • If the problem occurs when installing your packages built with WiX, what is the version of Windows the package is running on?

Windows 7

  • Describe the problem and the steps to reproduce it.

The bootstrapper application needs to set the WixBundleLayoutDirectory variable to some value other than the default. When performing the layout the engine will then copy the bundle executable from the clean room (the copied file is smaller than it should be; it's also clear from the logs).

  • Describe the behavior you expected and how it differed from the actual behavior.

The engine should copy the bundle executable from the original source path so it includes all payloads.

@barnson barnson added this to the v3.10.3 milestone May 4, 2016
@barnson barnson added bug burn labels May 4, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment