URGENT: Stripe payment gateway not working with subscriptions #1898

Closed
CullenJWebb opened this Issue Dec 3, 2012 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@CullenJWebb

Hello,

I've tried everything I can think of. Uninstalled the plugin and re-installed in, refreshed the keys, etc.

The stripe payment gateway comes up just fine when it's in "test" mode. But as soon as I move it out of test mode I get this error on the checkout screen:
Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

We're launching the site this morning and it's super urgent that we figure this out.

@CullenJWebb

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@CullenJWebb

CullenJWebb Dec 3, 2012

The URL: Zockster.com

The URL: Zockster.com

@mikejolley

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mikejolley

mikejolley Dec 3, 2012

Member

You need to use support.woothemes.com - this is not a support channel.

Anyhow, all I will say at this point is non-test mode requires SSL - no SSL = no payment method display.

Member

mikejolley commented Dec 3, 2012

You need to use support.woothemes.com - this is not a support channel.

Anyhow, all I will say at this point is non-test mode requires SSL - no SSL = no payment method display.

@mikejolley mikejolley closed this Dec 3, 2012

@elleb28 elleb28 referenced this issue Jun 3, 2013

Closed

Woocomerce Bug #3135

@chromechris

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@chromechris

chromechris Jul 6, 2017

I can confirm SSL was the issue. I had the same issue until I enabled SSL.

I can confirm SSL was the issue. I had the same issue until I enabled SSL.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment