Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Assertion error during vbd unplug #1466

Open
matelakat opened this Issue · 2 comments

2 participants

@matelakat

Running OpenStack tempest tests, sometimes I see this in the error log:

Failure: ['INTERNAL_ERROR', 'File "xapi_xenops.ml", line 2088, characters 3-9: Assertion failed']

version info:

BUILD_NUMBER='70446c'
PLATFORM_VERSION='1.8.0'
DOM0_VCPUS='4'
INSTALLATION_UUID='4d944fd3-8b48-47a1-9b13-155ae6923a37'
MANAGEMENT_ADDRESS_TYPE='IPv4'
PRODUCT_VERSION_TEXT_SHORT='6.2'
BRAND_CONSOLE='XenCenter'
PRIMARY_DISK='/dev/disk/by-id/scsi-SATA_SAMSUNG_HE253GJ_S2B5J90ZC12322'
PRODUCT_BRAND='XenServer'
INSTALLATION_DATE='2013-08-21 08:05:18.227510'
PLATFORM_NAME='XCP'
COMPANY_NAME_SHORT='Citrix'
PRODUCT_VERSION_TEXT='6.2'
BACKUP_PARTITION='/dev/disk/by-id/scsi-SATA_SAMSUNG_HE253GJ_S2B5J90ZC12322-part2'
PRODUCT_VERSION='6.2.0'
XEN_VERSION='4.1.5'
KERNEL_VERSION='2.6.32.43-0.4.1.xs1.8.0.835.170778xen'
MANAGEMENT_INTERFACE='xenbr0'
DOM0_MEM='752'
COMPANY_NAME='Citrix Systems, Inc.'
PRODUCT_NAME='xenenterprise'
CONTROL_DOMAIN_UUID='4e04643c-0506-408c-9a84-e45fe055ce90'

Reproduced with running this from two terminals in parallel:

cd ~/tempest/
while nosetests tempest.thirdparty.boto.test_ec2_instance_run:InstanceRunTest.test_run_stop_terminate_instance; do echo "OK"; done
@simonjbeaumont

@matelakat is this a xapi issue, if so do we have a CA? Do we need to keep this open?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.