Missing script scripts/init.d-attach-static-vdis #1659

Closed
solooboroten opened this Issue Mar 21, 2014 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants

Code file an appeal to the ocaml/xapi/static_vdis.ml produces /etc/init.d/attach-static-vdis script:

(** If we just rebooted and failed to attach our static VDIs then this can be called to reattempt the attach:
    this is necessary for HA to start. *)
let reattempt_on_boot_attach () =
    let script = "attach-static-vdis" in
    try
        ignore(Helpers.call_script "/sbin/service" [ script; "start" ])
    with e ->
        warn "Attempt to reattach static VDIs via '%s start' failed: %s" script (ExnHelper.string_of_exn e)

But the file (scripts/init.d-attach-static-vdis) from which to create the /etc/init.d/attach-static-vdis I do not see. (File /etc/init.d/attach-static-vdis I only found in the archive dom0fs.tar.bz2 at the XenServer-6.2.0-install-cd.iso.)

Collaborator

simonjbeaumont commented Jun 17, 2014

This file is located at /opt/xensource/bin/static-vdis and is part of the xapi-core rpm AFAICT:

[root@dt04 ~]# rpm -qf /opt/xensource/bin/static-vdis                                                                                                                                                                                          
xapi-core-0.2-6289
Owner

robhoes commented Oct 21, 2015

Hmmm... On XS 6.5:

# rpm -qf  /etc/init.d/attach-static-vdis
file /etc/init.d/attach-static-vdis is not owned by any package

On trunk:

# rpm -qf /etc/init.d/attach-static-vdis 
xapi-core-1.9.57-7806.x86_64
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment