Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Xenko not working on master since a few commits. #515

Closed
profan opened this issue Sep 16, 2019 · 1 comment
Closed

Xenko not working on master since a few commits. #515

profan opened this issue Sep 16, 2019 · 1 comment
Assignees
Labels
bug

Comments

@profan
Copy link
Contributor

@profan profan commented Sep 16, 2019

Release Type: master

Version: cb9b317

Platform(s): Windows - D3D11

Describe the bug
image

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  1. Create a new project from the empty sample scene.

Expected behavior
A rendered scene and not an error message..

Log and callstacks
PerView Lighting layout differs between different RenderObject in the same RenderView

Additional context
I used git bisect to find that it is this exact commit above that introduced the problem, any commit after it is also broken, while the commit just before (ae24533) works just fine.

@profan profan added the bug label Sep 16, 2019
@xen2 xen2 self-assigned this Sep 24, 2019
@xen2 xen2 closed this in 4e78268 Sep 24, 2019
phr00t added a commit to phr00t/FocusEngine that referenced this issue Sep 24, 2019
phr00t added a commit to phr00t/FocusEngine that referenced this issue Sep 24, 2019
@profan

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

@profan profan commented Sep 24, 2019

This is still an issue for me at least, same situation, empty sample project in the main scene.
(ok, so this might be fixed now in practice? just rebuilt and not running into it now at least)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.