Did not build default/sound #2

Closed
NHQ opened this Issue Dec 14, 2011 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

NHQ commented Dec 14, 2011

Hello, I tried your module on node 0.4.12 on Mac OSX 10.6.7.

NHQ:xk-node-sound elenagragasin$ node-waf configure build clean
Setting srcdir to                        : /Users/elenagragasin/webdev/xk-node-sound 
Setting blddir to                        : /Users/elenagragasin/webdev/xk-node-sound/build 
Checking for program g++ or c++          : /usr/bin/g++ 
Checking for program cpp                 : /usr/bin/cpp 
Checking for program ar                  : /usr/bin/ar 
Checking for program ranlib              : /usr/bin/ranlib 
Checking for g++                         : ok  
Checking for node path                   : not found 
Checking for node prefix                 : ok /usr/local 
'configure' finished successfully (1.177s)
Waf: Entering directory `/Users/elenagragasin/webdev/xk-node-sound/build'
[1/2] cxx: sound.cc -> build/default/sound_1.o
[2/2] cxx_link: build/default/sound_1.o -> build/default/sound.node
Waf: Leaving directory `/Users/elenagragasin/webdev/xk-node-sound/build'
'build' finished successfully (7.270s)
'clean' finished successfully (0.005s)

In fact it did not build default/sound.node or any other file there.

Error: Cannot find module './build/default/sound'
    at Function._resolveFilename (module.js:326:11)
    at Function._load (module.js:271:25)
    at require (module.js:355:19)
    at Object.<anonymous> (/Users/elenagragasin/webdev/xk-node-sound/test-sinewave.js:46:12)
    at Module._compile (module.js:411:26)
    at Object..js (module.js:417:10)
    at Module.load (module.js:343:31)
    at Function._load (module.js:302:12)
    at Array.<anonymous> (module.js:430:10)
    at EventEmitter._tickCallback (node.js:126:26)
NHQ:xk-node-sound elenagragasin$ 
Owner

xk commented Dec 14, 2011

Hi,

You're doing a node-waf configure build clean: you've got to remove that clean at the end because it's deleting the module !

NHQ commented Dec 15, 2011

Oh!

The readme says node-waf clean build, but when google translated the page, it changed to node-waf build clean.

I re-built and heard the test tones! All right!

Owner

xk commented Dec 16, 2011

Ok. Enjoy !

xk closed this Dec 16, 2011

xk reopened this Dec 21, 2011

Owner

xk commented Dec 21, 2011

Hey, now it works with (almost) any version of node, up to the latest (0.6.6).

xk closed this Feb 27, 2012

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment