New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Sass not working #13

Closed
ServerJunge opened this Issue Jan 5, 2017 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@ServerJunge

ServerJunge commented Jan 5, 2017

Hi,

really like your Icons! I want to use the sass files but I got a problem. I only see square instead of the icons.

I changed the font-path to

 $mi-font-path:        "../fonts/" !default;

The fonts are in my public folder under fonts and my compiled css is in the public folder, too.

Do you have any idea?

@xtoolkit xtoolkit closed this in a4f67ed Jan 5, 2017

@xtoolkit xtoolkit reopened this Jan 5, 2017

@xtoolkit xtoolkit added the bug label Jan 5, 2017

@xtoolkit

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@xtoolkit

xtoolkit Jan 5, 2017

Owner

hi
thank you for report this problem.
found problem in sass/sass#1395
fixed this problem with change font-awesome scss structure and use get icon var simple this sass/sass#1395 (comment)
sry for my bad english

Owner

xtoolkit commented Jan 5, 2017

hi
thank you for report this problem.
found problem in sass/sass#1395
fixed this problem with change font-awesome scss structure and use get icon var simple this sass/sass#1395 (comment)
sry for my bad english

@xtoolkit xtoolkit closed this Jan 6, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment