Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Issues with Library functionalities #81

Closed
ane-gabriela opened this issue Oct 9, 2019 · 0 comments
Assignees
Milestone

Comments

@ane-gabriela
Copy link

@ane-gabriela ane-gabriela commented Oct 9, 2019

Steps to reproduce:

  1. Edit a diagram
  2. Click on File > New Library >Browser
  3. Drag and drop some images > Save
  4. Click on File > New Library >Device
  5. Drag and drop some images > Save
  6. Click on File > Open Library from >Browser

Expected results: The user can create a new library with images saving it on Browser or Device. He can also open the libraries.

Actual results: The user can't add images to the library's, or open any library.

Environment: Windows 10, Chrome 77, XWiki 10.11.9 and 8.4.5, Diagram 1.10

AddingImagesBroswer

AfterSave1

OpenLibraryFromBrowser

@ane-gabriela ane-gabriela added this to the 1.11 milestone Oct 9, 2019
@mflorea mflorea self-assigned this Nov 19, 2019
mflorea added a commit that referenced this issue Nov 19, 2019
@mflorea mflorea closed this Nov 19, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.