Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Warn if the authenticator is not configured #19

Closed
polx opened this issue Jun 12, 2019 · 5 comments

Comments

@polx
Copy link

commented Jun 12, 2019

The installation instructions indicate that xwiki.cfg be enriched with two lines.
This is the only part of the installation instructions which is not completely self-explanatory. It is thus suggested to add a warning into the configuration-sheet, so that an administrator is warned that the configuration is missing.

@polx polx self-assigned this Jun 12, 2019

polx pushed a commit that referenced this issue Jun 12, 2019
@polx

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 12, 2019

This commit (84c646f) provides the necessary function but only works for xwiki version 11 onwards.

@polx polx closed this Jun 12, 2019

polx pushed a commit that referenced this issue Jun 13, 2019
Paul Libbrecht
@polx

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 21, 2019

As it should look like:
Screenshot 2019-06-21 at 11 25 42

@ane-gabriela

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jun 21, 2019

I've tested on 8.4.5, 10.11.8 and 11.5RC1 with Chrome 75. I don't see the message from above anywhere.

I get the same on all of them:

Followed the steps from https://store.xwiki.com/xwiki/bin/view/Extension/GoogleAppsIntegration#installation

@polx

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 21, 2019

Ok. I've been bitten by the uncertainty of prog-rights and, it seems, xar-importing (&lt; in the xar became \< in the page content which yielded something that was not a comment anymore).

@acotiuga acotiuga added this to the 2.4 milestone Jun 21, 2019

@polx polx reopened this Jun 24, 2019

polx pushed a commit that referenced this issue Jun 27, 2019
Paul Libbrecht
An attempt for #19 that uses script-services and components.
Tested as fresh deployment on 8.4, 9.11.9, 10.11.3 and 11.3.
paul
@polx

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jul 2, 2019

Solved in 2.4-rc-9.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.