New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Polls template is not shown on creating a new entry on older versions of xwiki #30

Closed
oanalavinia opened this Issue Feb 4, 2019 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@oanalavinia
Copy link

oanalavinia commented Feb 4, 2019

Steps to reproduce:

  • Go to Polls/WebHome
  • Click on the "Create" button in order to create a poll

Expected results:
Polls template is shown for it to be selected.

Actual results:
There is not such an option, only the default ones

This issue is available only for versions of xwiki until 9.5

@oanalavinia oanalavinia self-assigned this Feb 4, 2019

@oanalavinia oanalavinia added this to the 1.11 milestone Feb 4, 2019

@oanalavinia oanalavinia changed the title Polls template is not shown on creating a new entry Polls template is not shown on creating a new entry on older versions of xwiki Feb 4, 2019

oanalavinia added a commit that referenced this issue Feb 4, 2019

Polls template is not shown on creating a new entry on older versions…
… of xwiki #30

* deleted hint tag since this was added after a xar export from a newer version

@oanalavinia oanalavinia closed this Feb 4, 2019

@acotiuga acotiuga modified the milestones: 1.11, 1.10.2 Feb 5, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment