Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Must load Reports on plugins_loaded for date range filter to work #717

Merged
merged 1 commit into from Apr 23, 2015

Conversation

Projects
None yet
1 participant
@fjarrett
Copy link
Contributor

commented Apr 23, 2015

This bug was introduced as part of 2.0.3 in 79e0288.

It caused the screen to go blank with a 0 in the upper left when attempting to change the date range filter on the Reports screen.

screen shot 2015-04-23 at 10 26 47 am

@fjarrett fjarrett added the bug label Apr 23, 2015

fjarrett added a commit that referenced this pull request Apr 23, 2015

Merge pull request #717 from wp-stream/fix/broken-reports-date-range-…
…filter

Must load Reports on plugins_loaded for date range filter to work

@fjarrett fjarrett merged commit 2d662b1 into develop Apr 23, 2015

2 checks passed

continuous-integration/travis-ci/pr The Travis CI build passed
Details
continuous-integration/travis-ci/push The Travis CI build passed
Details

@fjarrett fjarrett deleted the fix/broken-reports-date-range-filter branch Apr 23, 2015

fjarrett added a commit that referenced this pull request May 11, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.