Permalink
Commits on Sep 25, 2016
  1. Merge pull request #2126 from paddor/master

    fix markup syntax on zmq_tipc(7) page
    c-rack committed on GitHub Sep 25, 2016
  2. fix markup syntax on zmq_tipc(7) page

    paddor committed Sep 25, 2016
  3. Merge pull request #2125 from GreatFruitOmsk/master

    Fix fd_entry may reference invalid object.
    bluca committed on GitHub Sep 25, 2016
  4. Fix fd_entry may reference invalid object.

    fd_entries (std::vector) can reallocate underlying storage
    which will render reference invalid.
    Kentzo committed Sep 25, 2016
Commits on Sep 24, 2016
  1. Merge pull request #2123 from bluca/dealer_router_async

    Problem: zmq_ctx_term asserts with connect-before-bind and sockets with identity over inproc transport
    c-rack committed on GitHub Sep 24, 2016
  2. Problem: zmq_ctx_term segfaults with too many pending inproc connects

    Solution: add a zmq_assert to check if the ephemeral sockets created
    to drain the queue of pending inproc connecting sockets was allocated
    successfully.
    bluca committed Sep 24, 2016
  3. Problem: zmq_ctx_term asserts with connect-before-bind and sockets wi…

    …th identity over inproc transport
    
    Solution: check if the connecting inproc socket has been closed
    before trying to send the identity.
    Otherwise the pipe will be in waiting_for_delimiter state causing
    writes to fail and the connect to assert when the context is being
    torn down and the pending inproc connects are resolved.
    Add test case that covers this behaviour.
    bluca committed Sep 24, 2016
  4. Problem: no bind-after-connect TCP test

    Solution: add one to increase coverage
    bluca committed Sep 24, 2016
Commits on Sep 23, 2016
  1. Merge pull request #2122 from gena-moscow/master

    Problem: Pub socket crashes on client disconnect.
    bluca committed on GitHub Sep 23, 2016
  2. Problem: Pub socket crashes on client disconnect. family_entry.fd_ent…

    …ries [i] is modified in zmq::select_t::rm_fd()
    
    Solution: do not copy family_entry.fd_entries [i]
    gena-moscow committed Sep 23, 2016
Commits on Sep 21, 2016
  1. Merge pull request #2121 from paddor/master

    Problem: documentation markup unrecognized
    c-rack committed on GitHub Sep 21, 2016
  2. Problem: documentation markup unrecognized

    The effect can be seen on http://api.zeromq.org/4-2:zmq-getsockopt at
    options ZMQ_USE_FD and ZMQ_RATE.
    
    Solution: fix length of squiggly line under option title
    paddor committed Sep 21, 2016
  3. Merge pull request #2120 from hnwyllmm/pollset

    Pollset-change the position of `pollset`
    bluca committed on GitHub Sep 21, 2016
  4. move macro define `ZMQ_USE_POLLSET` to the position between `ZMQ_USE_…

    …DEVPOLL` and `ZMQ_USE_POLL`
    hnwyllmm committed Sep 21, 2016
  5. replace tabs with space

    hnwyllmm committed Sep 21, 2016
Commits on Sep 20, 2016
  1. Merge pull request #2113 from hnwyllmm/pollset

    remove pollset.hpp/.cpp to src directory
    bluca committed on GitHub Sep 20, 2016
  2. remove pollset.hpp/.cpp to src directory

    hnwyllmm committed Sep 20, 2016
  3. Merge pull request #2112 from hnwyllmm/pollset

    Pollset
    somdoron committed on GitHub Sep 20, 2016
  4. add pollset poller in AIX

    add a new poller named pollset which will get benefit of performance in AIX platform.
    hnwyllmm committed on GitHub Sep 20, 2016
  5. add pollset poller in AIX

    add a new poller named pollset which will get benefit of performance in AIX platform.
    hnwyllmm committed on GitHub Sep 20, 2016
  6. add pollset poller in AIX

    add a new poller named pollset which will get benefit of performance in AIX platform.
    hnwyllmm committed on GitHub Sep 20, 2016
  7. add pollset poller in AIX

    add a new poller named pollset which will get benefit of performance in AIX platform.
    hnwyllmm committed on GitHub Sep 20, 2016
Commits on Sep 17, 2016
  1. Merge pull request #2111 from bluca/ipv6_multi_endpoint

    Problem: zmq_connect with IPv6 "source:port;dest:port" format is broken
    c-rack committed on GitHub Sep 17, 2016
  2. Problem: zmq_connect with IPv6 "source:port;dest:port" format is broken

    Solution: allow for '[' character when doing the basic sanity check
    on the TCP endpoint.
    Also add unit tests for both IPv4 and IPv6 source;dest format.
    bluca committed Sep 17, 2016
  3. Problem: test_reqrep_tcp does not have IPv6 tests

    Solution: add them
    bluca committed Sep 17, 2016
  4. Problem: test_reqrep_tcp does not test multiple endpoints

    Solution: add a test for this use case
    bluca committed Sep 17, 2016
  5. Problem: test_reqrep_tcp does not test disconnect/unbind

    Solution: add disconnect and unbind calls to the test
    bluca committed Sep 17, 2016
  6. Problem: test_reqrep_tcp is too limited

    Solution: refactor it to allow for multiple functionalities to be
    tested
    bluca committed Sep 17, 2016
  7. Merge pull request #2110 from c-rack/remove-tabs

    Problem: source conatins tabs and trailing spaces
    bluca committed on GitHub Sep 17, 2016
  8. Problem: source conatins trailing spaces

    Solution: remove them
    c-rack committed Sep 17, 2016
  9. Problem: source code contains tabs

    Solution: replace tabes with spaces
    c-rack committed Sep 17, 2016
Commits on Sep 14, 2016
  1. Merge pull request #2106 from kou/support-mingw-cross-compile

    Problem: MinGW cross compile is failed on Linux
    bluca committed on GitHub Sep 14, 2016
  2. Problem: MinGW cross compile is failed on Linux

    Solution: Use only lower case for header file name.
    
    We can find "wincrypt.h" by "WinCrypt.h" on Windows because Windows uses
    case insensitive file system. But we can't find "wincrypt.h" by
    "WinCrypt.h" on Linux Because Linux uses case sensitive file system.
    kou committed Sep 14, 2016
Commits on Sep 12, 2016
  1. Merge pull request #2105 from t-b/bugfix/missing_newline

    Problem: Missing newline in printf statement
    c-rack committed on GitHub Sep 12, 2016