Permalink
Switch branches/tags
Commits on Apr 24, 2016
  1. Problem: need to collect grants to relicense under MPLv2

    hintjens committed Apr 23, 2016
    Solution: kick off process with grant from iMatix
Commits on Apr 7, 2016
  1. Merge pull request #1888 from bluca/ipv6_downgrade

    hintjens committed Apr 7, 2016
    Problem: zmq_bind IPv4 fallback still tries IPv6
Commits on Apr 4, 2016
  1. Problem: ZMQ_SERVER man page is wrong

    hintjens committed Apr 4, 2016
    It says that ZMQ_SERVER never blocks; whereas it does block on
    sending to a client whose pipe is full.
    
    Solution: fix it.
Commits on Mar 30, 2016
  1. Problem: ctx.cpp still uses old HAVE_LIBSODIUM

    hintjens committed Mar 30, 2016
    I changed this to ZMQ_USE_SODIUM to be consistent with other
    configuration options (especially ZMQ_USE_TWEETNACL).
    
    Solution: fix it.
  2. Problem: MSVC builds instructions aren't entirely clear

    hintjens committed Mar 30, 2016
    Solution: update them.
  3. Problem: HAVE_LIBSODIUM macro is inconsistent

    hintjens committed Mar 12, 2016
    Solution: use ZMQ_USE_LIBSODIUM to match ZMQ_USE_TWEETNACL
Commits on Mar 24, 2016
  1. Merge pull request #1862 from FredTreg/master

    hintjens committed Mar 24, 2016
    Fixed issue #1695 (ZMQ_REQ_CORRELATE)
Commits on Mar 19, 2016
  1. Merge pull request #1860 from bluca/valgrind

    hintjens committed Mar 19, 2016
    Add Valgrind make target and CI run
Commits on Mar 18, 2016
  1. Merge pull request #1847 from bluca/test_large_msg

    hintjens committed Mar 18, 2016
    Problem: test_large_msg requires 2GB of free RAM
Commits on Mar 11, 2016
  1. Merge pull request #1848 from benjamg/benjamg-patch-1

    hintjens committed Mar 11, 2016
    parameter naming consistency [aesthetic]
Commits on Mar 9, 2016
  1. Merge pull request #1827 from bluca/make_dist_missing_files

    hintjens committed Mar 9, 2016
    Problem: make dist does not tar up macros.hpp
Commits on Mar 8, 2016
  1. Merge pull request #1845 from claudioscordino/master

    hintjens committed Mar 8, 2016
    Better comments for understanding the classes array_t<> and array_ite…
Commits on Mar 5, 2016
  1. Merge pull request #1843 from opedroso/WINDOWS_MAKE_TEST

    hintjens committed Mar 5, 2016
    Problem: Tests do no build in Windows environment
  2. Merge pull request #1842 from opedroso/PRECOMPILED

    hintjens committed Mar 5, 2016
    Problem: Windows Build not using precompiled headers for all targets
Commits on Mar 2, 2016
  1. Merge pull request #1834 from garlick/config_nacl

    hintjens committed Mar 2, 2016
    minor automake fixes plus tweetnacl logic change
Commits on Mar 1, 2016
  1. Problem: can't be sure crypto_box always returns 0

    hintjens committed Mar 1, 2016
    Libsodium has started returning -1 in some cases.
    
    Solution: allow and handle error returns from these calls.
    
    Fixes #1831
Commits on Feb 28, 2016
  1. Merge pull request #1829 from dflupu/master

    hintjens committed Feb 28, 2016
    update Makefile.mingw32
Commits on Feb 22, 2016
  1. Merge pull request #1826 from bluca/make_dist

    hintjens committed Feb 22, 2016
    Problem: make dist is borken
Commits on Feb 21, 2016
  1. Merge pull request #1819 from bluca/C++11

    hintjens committed Feb 21, 2016
    Bump C/C++ standard version support to C11/C++11
Commits on Feb 19, 2016
  1. Problem: tweetnacl gives many warnings on MSVC

    hintjens committed Feb 19, 2016
    Solution: disable the warnings on this file only
    
    We use pragmas wrapped in compiler conditionals. This will need
    extending to non-gcc/msvc compilers. We could also fix the warnings
    in the code, though I suspect it's not really possible.
Commits on Feb 18, 2016
  1. Problem: VC++ gives warnings on inet_addr

    hintjens committed Feb 18, 2016
    Solution: in project.gyp, define _WINSOCK_DEPRECATED_NO_WARNINGS
  2. Merge pull request #1814 from minrk/deprecate-zmq_utils.h

    hintjens committed Feb 18, 2016
    Deprecate zmq_utils.h
Commits on Feb 17, 2016
  1. Problem: piece of garbage ended up in configure.ac

    hintjens committed Feb 17, 2016
    Solution: remove it
  2. Problem: getting various warnings in tweetnacl

    hintjens committed Feb 13, 2016
    libzmq used to switch off pedantic checks when using tweetnacl. As
    this is now the default, that means pedantic checks are always off.
    This is not good.
    
    Solution: in tweetnacl.c alone, use a GCC pragma to disable sign
    comparison warnings. We could also clean the code up yet this is
    simpler. In other code, we still want those warnings, hence I've
    used a pragma rather than global compile option.
    
    Second, use -Wno-long-long all the time, as this warning does not
    work with a pragma.
    
    I removed code that set -wno-long-long, for MinGW and Solaris.
    
    Related problem 2: --with-relaxed is badly named
    
    This option switches off pedantic checks, so should be called
    --disable-pedantic. 'with' is for optional packages.
  3. Problem: node-gyp defaults to -fno-rtti, which breaks libzmq

    hintjens committed Feb 13, 2016
    Solution: override in project.gyp, for Linux and OS/X.
  4. Problem: if src/platform.hpp still exists, gyp uses this

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Gyp needs its own platform.hpp; there is no way to delete this
    file automatically.
    
    Solution: copy gyp's platform.hpp into src, so that things build
    properly no matter what the starting state. If you build with gyp
    and then try to build using autotools' makefile, you'll get an
    error from the platform.hpp.
  5. Problem: local build should do its own .gitignore

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Solution: add .gitignore in builds/gyp
  6. Problem: in builds/gyp, socket limit is 4K on Windows

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Solution: raise to 16K
  7. Problem: socket limit is still 4K on Windows

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Solution: fix in CMakeLists.txt (already fixed in builds/msvc)
Commits on Feb 16, 2016
  1. Merge pull request #1805 from bluca/uninitialised_sockopt

    hintjens committed Feb 16, 2016
    Problem: curve keys getsockopt uninitialised read
Commits on Feb 13, 2016
  1. Merge pull request #1804 from bluca/test_fixes

    hintjens committed Feb 13, 2016
    Various test fixes
Commits on Feb 12, 2016
  1. Problem: tests don't build on Windows

    hintjens committed Feb 12, 2016
    There were numerous small issues with test cases:
    
    - some lacked the right source file header
    - some were not portable at all
    - some were using internal libzmq APIs (headers)
    
    Solution: fixed and cleaned up.
  2. Problem: tests don't build on Windows

    hintjens committed Feb 12, 2016
    There were numerous small issues with test cases:
    
    - some lacked the right source file header
    - some were not portable at all
    - some were using internal libzmq APIs (headers)
    
    Solution: fixed and cleaned up.
  3. Problem: people don't know how to write test cases

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Solution: document the minimum rules in README.md
  4. Problem: no clue how to run gyp on Windows

    hintjens committed Feb 12, 2016
    Solution: offer a build.bat to help the user.