Skip to content
Permalink
Branch: master
Commits on Mar 12, 2019
  1. Merge pull request #627 from vyskocilm/master

    bluca committed Mar 12, 2019
    Problem: forgot how to use zyre
Commits on Feb 13, 2019
  1. Merge pull request #626 from Ptival/fix-zyre_event-selftest

    bluca committed Feb 13, 2019
    zyre_event selftest needs zyre_set_endpoint on some systems
Commits on Jan 17, 2019
  1. Problem: bindings out of date with CZMQ

    bluca committed Jan 17, 2019
    Solution: regenerate
Commits on Dec 17, 2018
  1. Merge pull request #622 from sappo/master

    bluca committed Dec 17, 2018
    Problem: Out of sync with zproject
  2. Problem: Android build still broken

    bluca committed Dec 17, 2018
    Solution: regenerate from zproject
  3. Problem: Android build does not ignore host pkgconfig

    bluca committed Dec 17, 2018
    Solution: regenerate from zproject
Commits on Dec 16, 2018
  1. Problem: android build fails because packages are installed in JNI test

    bluca committed Dec 16, 2018
    Solution: do not install packages as with the Android test
  2. Merge pull request #618 from sappo/master

    bluca committed Dec 16, 2018
    Problem: Out of sync with zproject
  3. Problem: android build fails because packages are installed

    bluca committed Dec 16, 2018
    Solution: remove them, it's doing full armhf cross builds anyway so
    they are not useful. Otherwise libzmq picks up libunwind by default
    and fails to build as it's not available on Android.
  4. Problem: broadcast interface broken on Travis Trusty images

    bluca committed Dec 16, 2018
    Solution: switch to Ubuntu 16.04
  5. Problem: Travis deprecated container builds

    bluca committed Dec 16, 2018
    Solution: remove sudo:false
  6. Problem: out of date with zproject

    bluca committed Dec 15, 2018
    Solution: regenerate
Commits on Nov 27, 2018
  1. Merge pull request #613 from sappo/master

    bluca committed Nov 27, 2018
    Problem: zyre is out of sync with zproject
Commits on Nov 9, 2018
  1. Merge pull request #612 from wesyoung/fix/stalebot

    bluca committed Nov 9, 2018
    problem: missing stale config
Commits on Oct 4, 2018
  1. Merge pull request #607 from wesyoung/fix/gossip-unpublish

    bluca committed Oct 4, 2018
    problem: zyre missing GOSSIP UNPUBLISH command
Commits on Sep 29, 2018
  1. Merge pull request #606 from wesyoung/fix/draft-tags

    bluca committed Sep 29, 2018
    problem: draft security features missing tags.
Commits on Aug 22, 2018
  1. Problem: build broken with Werror due to unused variable

    bluca committed Aug 22, 2018
    Solution: cast it to void in zpinger when unused
  2. Problem: build broken with Werror due to braced group

    bluca committed Aug 22, 2018
    Solution: given it's not necessary as no variables are written, remove
    it.
Commits on Aug 13, 2018
  1. Problem: out of date with CZMQ python defs

    bluca committed Aug 13, 2018
    Solution: regenerate
  2. Problem: CZMQ DRAFT API used, breaks stable build

    bluca committed Aug 13, 2018
    Solution: use zcert_new_from by manually decoding text format keys
    instead of the handier zcert_new_from for now, to allow usage with a
    non-draft CZMQ build.
Commits on Aug 12, 2018
  1. Problem: cannot test encryption with zpinger

    bluca committed Aug 12, 2018
    Solution: add a -c/--curve option that enables CURVE with ephemeral
    certificates.
  2. Problem: V2 beacon draft and non-draft not compatible

    bluca committed Aug 12, 2018
    Solution: if CURVE is not enabled and the beacon version is set to V2
    do not send an empty public key in the beacon, as V2-only clients will
    not be able to decode it. Only send public key with V3 beacon.
  3. Problem: too many ifdefs make code unreadable and hard to upgrade

    bluca committed Aug 12, 2018
    Solution: only ifdef on DRAFT for public API definitions. Internal code
    can be enabled as long as it cannot be reached from outside.
  4. Problem: out of date with zproject

    bluca committed Aug 12, 2018
    Solution: regenerate
Commits on Aug 3, 2018
  1. Problem: out of date with zproject

    bluca committed Aug 3, 2018
    Solution: regenerate
  2. Problem: there are many ephemeral ports used by Zyre

    bluca committed Aug 3, 2018
    Solution: rename the ephemeral_port API call to beacon_peer_port to
    disambiguate and made it immediately clear to users that it only
    affects beacon mode.
  3. Problem: ephemeral port documentation is not clear

    bluca committed Aug 3, 2018
    Solution: clarify what the port will be used for
  4. Problem: zbeacon with random listening port is broken

    bluca committed Aug 3, 2018
    Solution: don't use 0 to indicate random system port, czmq is not
    the BSD socket API. Store the port as a string, and use * as before
    for the default random port case.
Commits on Jun 9, 2018
  1. Problem: zyre_new API change breaks backward compat

    bluca committed Jun 9, 2018
    Solution: don't assert if the name is NULL, it's allowed and checked
    later anyway
Commits on May 23, 2018
  1. Merge pull request #586 from gabm/UpdateZProject

    bluca committed May 23, 2018
    Problem: zproject-generated files are outdated, cmake pkg support is …
Commits on May 20, 2018
  1. Problem: CZMQ python cdefs out of date

    bluca committed May 20, 2018
    Solution: regen
  2. Merge pull request #582 from sappo/master

    bluca committed May 20, 2018
    Zyre Leader Election
Commits on May 18, 2018
  1. Merge pull request #584 from gabm/AssertAPIInputs

    bluca committed May 18, 2018
    Problem: Some API Inputs are checked before accessed
Commits on May 15, 2018
  1. Merge pull request #581 from zguangyu/master

    bluca committed May 15, 2018
    Problem: some generated files are not in the gitignore file
Commits on Apr 18, 2018
  1. Merge pull request #578 from sthoduka/fix/linking-order

    bluca committed Apr 18, 2018
    Problem: example for compiling zyre application throws undefined refe…
Older
You can’t perform that action at this time.