Permalink
Commits on Jun 11, 2018
  1. Merge pull request #589 from bluca/api_break

    sappo committed Jun 11, 2018
    Problem: zyre_new API change breaks backward compat
Commits on May 23, 2018
  1. Merge pull request #587 from gabm/FixBuildOnWindows

    sappo committed May 23, 2018
    Problem: vc14 on windows detects PRIu16 as literal suffix
Commits on May 20, 2018
  1. Merge pull request #585 from bluca/regen

    sappo committed May 20, 2018
    Problem: CZMQ python cdefs out of date
  2. Problem: Out of sync with zproject

    sappo committed May 20, 2018
    Solution: re-generate
  3. Problem: Docs are not up to date

    sappo committed May 20, 2018
    Solution: re-generate them
  4. Problem: Linker error for zyre_api

    sappo committed May 20, 2018
    Solution: the draft/nondraft is in the headers, and affects the
    visibility attribute used with the declarations, but in the body we
    always define the functions
  5. Problem: ZYRE_EXPORT macro is not for private classes

    sappo committed May 20, 2018
    Solution: Use ZYRE_PRIVATE instead
  6. Problem: draft state on private class has no effect

    sappo committed May 20, 2018
    Solution: remove it
Commits on May 13, 2018
  1. Problem: Election tests not run by default

    sappo committed May 13, 2018
    Solution: Add them to the test suite
  2. Problem: Election API is new and none draft

    sappo committed May 13, 2018
    Solution: Make it draft
  3. Problem: Leader competition is always enabled

    sappo committed May 13, 2018
    Solution: Make leader election an opt-in feature. A peer can decide
    whether it likes to compete in leader election or be just passive
    but still pass around the election messages because otherwise no
    consent would be reached.
  4. Problem: zyre event API does not support LEADER messages

    sappo committed May 13, 2018
    Solution: Add the parser for LEADER messages
  5. Problem: Leader decision is not advertised to the caller

    sappo committed May 13, 2018
    Solution: If leader decision has been made send a leader message to
    the caller.
  6. Problem: zyre_election has lots of dead code from poc

    sappo committed Feb 14, 2018
    Solution: Remove the no longer required code
  7. Problem: Leader election only works globally

    sappo committed Feb 14, 2018
    Solution: In order get a consensus on a leader restrict the election
    onto the scope of a zyre group.
  8. Problem: Zyre has no leader election

    sappo committed Feb 2, 2018
    Solution: Add two new message type to allow zyre to perform an
    election
Commits on Apr 18, 2018
  1. Merge pull request #577 from bluca/regen

    sappo committed Apr 18, 2018
    Problem: out of date with zproject, zproto, broken OSX CI
Commits on Feb 13, 2018
  1. Merge pull request #571 from bluca/regen

    sappo committed Feb 13, 2018
    Problem: out of date with bindings and zproject
Commits on Jan 31, 2018
  1. Problem: Style guide not followed in zyre_curve selftest

    sappo committed Jan 31, 2018
    Solution: Follow style guide and add a space between function call
    and parameter parenthesis.
  2. Problem: zyre_curve selftest has leftover debug code

    sappo committed Jan 31, 2018
    Solution: Remove it!
  3. Problem: Duplicate zsock_wait call in zyre_curve selftest

    sappo committed Jan 31, 2018
    Solution: zsock_wait is implicitly performed by zyre_start thus the
    explicit call can be removed. Further enhancement is to check if
    startup was successful.
  4. Problem: zyre_curve selftest does not honor verbose flag

    sappo committed Jan 31, 2018
    Solution: Only set nodes to verbose mode if verbose flag is true
Commits on Mar 21, 2017
  1. Problem: manual markdown anchors cause conflict in github

    sappo committed Mar 21, 2017
    Solution: Generate from latest gitdown which uses markdown anchors
    instead.
Commits on Mar 12, 2017
  1. Problem: zyre selftest won't work without dummy test ro dir

    sappo committed Mar 12, 2017
    Solution: add it
  2. Problem: zyre out of sync with zproject

    sappo committed Mar 12, 2017
    Solution: re-generate all!
  3. Problem: zyre API to set public name is not exposed

    sappo committed Mar 12, 2017
    Solution: Add it to the API file
Commits on Feb 8, 2017
  1. Merge pull request #521 from bluca/osx_python3_ci

    sappo committed Feb 8, 2017
    Problem: OSX python3 bindings test fails
  2. Merge pull request #520 from bluca/clang_error

    sappo committed Feb 8, 2017
    Problems: a few build problems
Commits on Feb 7, 2017
  1. Merge pull request #519 from bluca/travis_fixes

    sappo committed Feb 7, 2017
    Problems: CI build does not use containers, python3 test fails
Commits on Feb 4, 2017
  1. Problem: zyre is out of date with zproject and zproto

    sappo committed Feb 4, 2017
    Solution: re-generate zproject and switch to the newer zproto c
    codec as version 1 is not working with latest czmq.
  2. Problem: private selftests are run twice

    sappo committed Feb 4, 2017
    Solution: Remove the private test calls within zyre_test as zproject
    now takes care of private tests as well.
Commits on Feb 2, 2017
  1. Merge pull request #514 from bluca/ipv6_tolerate_disconnect

    sappo committed Feb 2, 2017
    Problem: crash when connecting to IPv4 peer with IPv6 enabled
  2. Merge pull request #513 from hoh/fix-python3

    sappo committed Feb 2, 2017
    Fix python bindings for Python 3
Commits on Jan 20, 2017
  1. Merge pull request #510 from bluca/regen

    sappo committed Jan 20, 2017
    Problem: 2.0.0 is out, time to bump revision
  2. Merge pull request #509 from bluca/news

    sappo committed Jan 20, 2017
    Problem: NEWS out of date