Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Link to documentation is broken #1

Closed
vkotovv opened this issue Jun 15, 2017 · 7 comments
Closed

Link to documentation is broken #1

vkotovv opened this issue Jun 15, 2017 · 7 comments
Labels
bug

Comments

@vkotovv
Copy link

@vkotovv vkotovv commented Jun 15, 2017

Looks like the link to ReadTheDocs is broken in Readme and some other places. Take a look at this commit.

@dante-signal31
Copy link
Owner

@dante-signal31 dante-signal31 commented Jun 18, 2017

Please, let me know where do you find those broken links. Readme seems to be working right.

@vkotovv
Copy link
Author

@vkotovv vkotovv commented Jun 19, 2017

You have a link in Readme -- http://vdist-.readthedocs.io/en/latest/
It is not working for me. Also this link is present in some other places, I've provided the commit that introduced that

@dante-signal31
Copy link
Owner

@dante-signal31 dante-signal31 commented Jun 20, 2017

It's really a weird thing. Have you tried it from different browsers and computers?

I say that because I've tried it from a different computer than the one I usually use and it seems it's working:

image

I'm not even logged at ReadTheDocs, so problem it's not about making public the doc repository.

@dante-signal31
Copy link
Owner

@dante-signal31 dante-signal31 commented Jun 20, 2017

Ummm, trying from my smartphone I've found the same problem you described.

It seems a DNS problem. I guess problem is that hyphen appended to vdist documentation URL root. I'm going to try to change URL and see if that makes It work.

@dante-signal31
Copy link
Owner

@dante-signal31 dante-signal31 commented Jun 21, 2017

OK, Could you try again?

I've recreated ReadTheDocs repository with an url root with no hyphens. Now it works from my computer and from my smartphone (where it failed before).

@vkotovv
Copy link
Author

@vkotovv vkotovv commented Jun 22, 2017

It works now, thanks

@dante-signal31
Copy link
Owner

@dante-signal31 dante-signal31 commented Jun 22, 2017

Great!

Thank you for reporting this issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.