Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

0.5.3 is broken #54

Open
sorin-ionescu opened this issue Feb 2, 2011 · 5 comments
Open

0.5.3 is broken #54

sorin-ionescu opened this issue Feb 2, 2011 · 5 comments

Comments

@sorin-ionescu
Copy link

@sorin-ionescu sorin-ionescu commented Feb 2, 2011

Downloads ❯ hyde.py -i -s test
Traceback (most recent call last):
File "/usr/local/bin/hyde.py", line 5, in <module>
    pkg_resources.run_script('hyde==0.5.3', 'hyde.py')
File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 442, in run_script
    self.require(requires)[0].run_script(script_name, ns)
File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/Extras/lib/python/pkg_resources.py", line 1160, in run_script
    execfile(script_filename, namespace, namespace)
File "/Library/Python/2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/hyde.py", line 110, in <module>
    main()
File "/Library/Python/2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/hyde.py", line 71, in main
    options.template, options.force_init)
File "/Library/Python/2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/hydeengine/__init__.py", line 579, in initialize
    "Cannot find the specified template[%s]." % template_dir)
ValueError: Cannot find the specified template[/Library/Python/2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/templates/default].
@navilan
Copy link
Member

@navilan navilan commented Feb 2, 2011

Hi,

This is a known issue with hyde <= 0.5.x. Site init does not work with installed hyde.

The new version under development (http://github.com/hyde/hyde) fixes this.

@sorin-ionescu
Copy link
Author

@sorin-ionescu sorin-ionescu commented Feb 2, 2011

I have tried the new version first. It wouldn't run (different error). So, I went to the current 0.5.3.

@navilan
Copy link
Member

@navilan navilan commented Feb 2, 2011

The workaround for 0.5.3, is to just copy the layout folder as your new site.

or you can clone the repository and run python hyde.py -i -s ~/test

Could you please let me know what errors you got with the new version?

@josephkern
Copy link

@josephkern josephkern commented May 1, 2012

[jkern test-hyde]$ hyde --version
hyde 0.5.3
[jkern tmp]$ mkdir test-hyde
[jkern tmp]$ hyde -s test-hyde
[jkern tmp]$ cd test-hyde/
[jkern test-hyde]$ hyde -i
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/bin/hyde", line 9, in <module>
    load_entry_point('hyde==0.5.3', 'console_scripts', 'hyde')()
  File "/usr/lib/python2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/hyde.py", line 71, in main
    options.template, options.force_init)
  File "/usr/lib/python2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/hydeengine/__init__.py", line 579, in initialize
    "Cannot find the specified template[%s]." % template_dir)
ValueError: Cannot find the specified template[/usr/lib/python2.6/site-packages/hyde-0.5.3-py2.6.egg/EGG-INFO/scripts/templates/default].

@saras
Copy link

@saras saras commented Mar 3, 2013

Traceback (most recent call last):
File "hyde.py", line 8, in
import hydeengine
File "/media/8b6fa65e-c3d4-4d90-afbd-9cccb712e0d5/nova site/hyde/hydeengine/init.py", line 17, in
from django.conf import settings
ImportError: No module named django.conf

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
4 participants